8x2 RAM ile mavi ekran

Daha fazla  
RAM
GSKILL 8GB (1x8GB) RipjawsV Siyah DDR4 3200Mhz CL16 1.35V Tek Modül Ram
SSD veya HDD modeli
WD 480GB Wd Green 2.5" 545MB/S WDS480G3G0A SSD
Ekran kartı
GTX 1650
Anakart
MSI B450-A PRO MAX AM4 DDR4 3466(OC) VGA DVI HDMI
İşlemci
AMD RYZEN 3 3200g
Selamünaleyküm ve rahmetullahi ve berakatuhu.
8x2 RAM kullanıyordum ancak mavi ekran hatası almaya başladım sonrasında RAM'lerden birisini söktüm ve tek 8x1 olarak kullanırken sorunum çözüldü mavi ekran hatası almıyordum biiznillah (C.C). Ancak tek başına 8 GB RAM bana yetmiyor %50 performans kaybı oluyor. Hata sizce nasıl çözülebilir? Yoksa 16x1 RAM ile mi idare etmeliyim? 16x1 RAM 1200TL gibi bir fiyatlarda olduğu için daha az maliyet ile yapabilir miyim? Hayırlı günler inşallah.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamünaleyküm ve rahmetullahi ve berakatuhu.
8x2 RAM kullanıyordum ancak mavi ekran hatası almaya başladım sonrasında RAM'lerden birisini söktüm ve tek 8x1 olarak kullanırken sorunum çözüldü mavi ekran hatası almıyordum biiznillah (C.C). Ancak tek başına 8 GB RAM bana yetmiyor %50 performans kaybı oluyor. Hata sizce nasıl çözülebilir? Yoksa 16x1 RAM ile mi idare etmeliyim? 16x1 RAM 1200TL gibi bir fiyatlarda olduğu için daha az maliyet ile yapabilir miyim? Hayırlı günler inşallah.

Tüm RAM'ları çıkar bozuk olduğunu düşündüğün RAM'ı tak eğer yeniden mavi ekran alıyorsan RAM bozukdur illaki 16 GB RAM istiyorsan 8 GB'ni sat yerine 16 GB al

Tüm RAM'ları çıkar bozuk olduğunu düşündüğün RAM'ı tak eğer yeniden mavi ekran alıyorsan RAM bozukdur illaki 16 GB RAM istiyorsan 8 GB'ni sat yerine 16 GB al
Ramler bozuk değil. 2 Ram takınca mavi ekran alıyorum. Tek ram takınca mavi ekran vermiyor.

Selamun Aleykum ve Rahmetullahi ve Berakatuhu.
16 gb ddr4 ram aldım BİİZNİLLAH (C.C) ancak performans hala aynı 100fpslerde normalde 8x2 200fpsleri görürdü bilmiyorum ancak şimdi 16 ve 8gb bir arada toplam 24 gb ram kullanıyorum mavi ekran verirse yazarım İN ŞAA ALLAH (C.C)

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00