8x2 RAM'in performansa etkisi

Bakın PUBG'de minimum RAM miktarı 8 GB. Yani elinizde 8 GB RAM var ise bunun 4 GB PUBG 4 GB Windows kullanır. Yani minimum değeri bile karşılayamıyor. Bu yüzden en az 16 GB RAM öneriyoruz zaten.
Tamam çok teşekkür ederim :)
Bakın PUBG'de minimum RAM miktarı 8 GB. Yani elinizde 8 GB RAM var ise bunun 4 GB PUBG 4 GB Windows kullanır. Yani minimum değeri bile karşılayamıyor. Bu yüzden en az 16 GB RAM öneriyoruz zaten.
SSD almanızda Windows'u hızlandırır ve oyunlara ciddi katkısı olur.
Bir şey daha sormak istiyorum ama konu dışı olabilir şimdi ben bu rami alıyorum ama anakarttın uygunluk sekmesinde alacağım ram yok bu yüzden anakart rami tanımaz falan, çalışmaz gibi olaylar olabilir mi

Son düzenleme:
Tamam çok teşekkür ederim :)

Bir şey daha sormak istiyorum ama konu dışı olabilir şimdi ben bu RAM'i alıyorum ama anakarttın uygunluk sekmesinde alacağım RAM yok bu yüzden anakart RAM'i tanımaz falan, çalışmaz gibi olaylar olabilir mi?

Hocam DDR değeri uyuyorsa bir problem çıkacağını sanmıyorum.

Merhabalar ben şuan 3200 MHz ram aldım,yanında 2400 MHz var taktigimda şu hatayı aliyorum yardımcı olurmusunuz
Merhabalar şuanda rami aldım ama benimkinin(bende olan 2400mhz ) yanına tek aldım(aldığım 3200mhz) , tuhaf bir sorunla karşılaştım 2267 mhz çalışabiliyor ikisi berabera ma 2400 mhz çekitiğimde overclok failed gibi hata alıyorum bunu nasıl çözebilirim yardımcı olur musunuz konu dışı olabilir kusura bakmayın

Merhabalar şuanda rami aldım ama benimkinin(bende olan 2400mhz ) yanına tek aldım(aldığım 3200mhz) , tuhaf bir sorunla karşılaştım 2267 mhz çalışabiliyor ikisi berabera ma 2400 mhz çekitiğimde overclok failed gibi hata alıyorum bunu nasıl çözebilirim yardımcı olur musunuz konu dışı olabilir kusura bakmayın

Neden aynı MHz hızına sahip RAM almadınız?
BIOS ayarlarından XMP'yi açın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Neden aynı MHz hızına sahip RAM almadınız?
BIOS ayarlarından XMP'yi açın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

oradaki eleman bize sorun olmaz çalışır dedi

Oradaki eleman bize sorun olmaz çalışır dedi

Hocam çalışmasına çalışır fakat gereksiz masraf yapmışsınız. Ve uyumluluk sorunu ortaya çıkabilir. Mavi ekran alabilirsiniz.
İleride anakartı değiştirmeyecekseniz gereksiz masraf yapmışsınız. Anakartınız en fazla 2400 MHz destekliyor zaten.

Hocam çalışmasına çalışır fakat gereksiz masraf yapmışsınız. Ve uyumluluk sorunu ortaya çıkabilir. Mavi ekran alabilirsiniz.
İleride anakartı değiştirmeyecekseniz gereksiz masraf yapmışsınız. Anakartınız en fazla 2400 MHz destekliyor zaten.

İleride anakartı değiştireceğim yeni bir sisteme geçeceğim zaten 6 7 ay a artık, yapacak bir şey yok giden gitti belki iade alırlar

XMP profilini değiştirince ne gibi bir hata alıyorsunuz?
birazdan fotoğraf atıcam
ram.jpeg

görüntü biraz kötü çıkmış olabilir

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı