9.000₺ monitör önerisi

Bütçe
9000

Ayberk Yıldız

Kilopat
Daha fazla  
Sistemim;
Gigabyte A620M DS3H.
R5 7500F.
RX 7700 XT.
32 GB RAM.
1 TB SSD.
CM ML240L V2 sıvı soğutucu.

Bu sisteme 2K IPS panel FreeSync monitör almak istiyorum hikaye oyunlarında güzel görüntü canlı renk istiyorum aynı zamanda CS2 tarzı oyunlarda oynuyorum.

500TL daha çıkar mı?

Yani alacağım ürüne değerse çıkar ben yine konu açmıştım orada MSI G274qpf modelini sormuştum al demiştin ama stok bitti sonrasında 11 bin TL civarına çıktı yine aklımda o var fakat yine bir sorayım dedim MSI'ın modeli ile karşılaştırdığımızda ikisi arasında nasıl bir fark var acaba bildiğim kadarıyla MSI'ın 1 milyar renk seçeneği var Dell de 16.8 herhangi bir fark yaratır mı? Veya genel olarak aralarındaki fark nedir

Yani alacağım ürüne değerse çıkar ben yine konu açmıştım orada MSI G274qpf modelini sormuştum al demiştin ama stok bitti sonrasında 11 bin TL civarına çıktı yine aklımda o var fakat yine bir sorayım dedim MSI'ın modeli ile karşılaştırdığımızda ikisi arasında nasıl bir fark var acaba bildiğim kadarıyla MSI'ın 1 milyar renk seçeneği var Dell de 16.8 herhangi bir fark yaratır mı? Veya genel olarak aralarındaki fark nedir
Gözle görebileceğiniz bir fark yok. İkisi de mutlu edecektir. Ben olsam Dell tarafını tercih ederdim. Hem fiyat hem de destek tarafında daha iyi olduğunu düşünüyorum.

Yani alacağım ürüne değerse çıkar ben yine konu açmıştım orada MSI G274qpf modelini sormuştum al demiştin ama stok bitti sonrasında 11 bin TL civarına çıktı yine aklımda o var fakat yine bir sorayım dedim MSI'ın modeli ile karşılaştırdığımızda ikisi arasında nasıl bir fark var acaba bildiğim kadarıyla MSI'ın 1 milyar renk seçeneği var Dell de 16.8 herhangi bir fark yaratır mı? Veya genel olarak aralarındaki fark nedir?

8 bit panele sahipler. Renk sayısının fazla gözükmesi sizi etkilemesin. Üstünlük sağlatmıyor fazla olması. 10 bit panelin performansı yakalanması için renk sayısı arttırılmış. Fakat true 10 bit performansı göremiyorsun. Zaten buna arka aydınlatma müsaade etmiyor.
İki monitörde güzel görüntü sunar. Dell fiyatıyla ve global testleriyle daha başarılı bulduğumuz bir model.

8 bit panele sahipler. Renk sayısının fazla gözükmesi sizi etkilemesin. Üstünlük sağlatmıyor fazla olması. 10 bit panelin performansı yakalanması için renk sayısı arttırılmış. Fakat true 10 bit performansı göremiyorsun. Zaten buna arka aydınlatma müsaade etmiyor.
İki monitörde güzel görüntü sunar. Dell fiyatıyla ve global testleriyle daha başarılı bulduğumuz bir model.
Teşekkür ederim

Bu monitör nasıl hocam

Technopat Haberler

Geri
Yukarı