9.000 TL APU sistem önerisi

Revils911

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Aklımda... Ryzen 5 5600G işlemci, anakart olarak da MSI 520M anakartı düşünüyorum. Ayrıyeten siz de sistem önerir misiniz? APU sistem önerir misiniz? Bütçem 8k-9k, en fazla 10k.

Merhaba. Aklımda... Ryzen 5 5600G işlemci, anakart olarak da MSI 520M anakartı düşünüyorum. Ayrıyeten siz de sistem önerir misiniz? APU sistem önerir misiniz? Bütçem 8k-9k, en fazla 10k.

Montaj yaptırsanız iyi olur

13K sistemler var APU sistemlerden bayağı yüksek performanlarda. Yine siz bilirsiniz ama 2-3K bütçeye daha iyisini alın derim.

Örnek sistem:

Hocam öneriniz için teşekkür ederim ama şu anlık ekran kartına ihtiyacım yok ilerleyen zamanlarda ekran kartını takacağım.

APU alınmaz hocam bu fiyatlarda 2. el alın sarı siteden 9K ya APU sistemi 10'a katlar iyi sistem bulursunuz.

Hocamı kredi kartı ile alacağım :D o yüzden sıfır olsun hem de garantisi filanda var.

Hocam öneriniz için teşekkür ederim ama şu anlık ekran kartına ihtiyacım yok ilerleyen zamanlarda ekran kartını takacağım.

Hocam niye ayrı para ekliyorsunuz, 2.el bakmanızı öneririm ekran kartlı APU ile oyun oynamayı tafsiye etmem. 2.el dede garantisi olur adam yeni aldı ise.

Tabii yine de siz bilirsiniz.

Montaj yaptırsanız iyi olur.
Çöööööööööööööööööööp.

Çöööööööööööööööööööp.

Bu fiyata MSI 520M anakart topluyorum hiç değilse bilindik bir marka ayriyeten SSD James Donkey.

APU alıyorsanız buraya attıkları linkteki işlemcilerle YouTube'da oyun testi yapıyorlar onlara bakın.

Hocam çok oyun ağırlıklı bir sistem aramıyorum 2K 100FPS oyun oynamak için değil FL Studio kullanacağım arda bir Valorant LoL oynasam yeter bana.

Bu fiyata MSI 520M anakart topluyorum hiç değilse bilindik bir marka ayriyeten SSD James Donkey.
kötü kasa arkadaşın attıgı
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
r5 5600g game test videosu

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı