9.000 TL sistem önerisi

AhmetEren61

Decapat
Arkadaşlar geçen haftaki DA sistemi alamadık maalesef mınıngcilerden dolayı. Hemen bir sistem almamız lazım maddi durumlardan dolayı.
BÜTÇE: 9000 TL
Her türlü öneriye açığım.

Yer yarılsa madenciler yaptı. Elektrik kesilse madenciler kesti. Su faturan fazla gelse madenciler kaçak su borusu çekti. Ne bu kardeşim her şeyi madencilere bağlamanız? Bir kere bile madencilik yapmadım kartlarımla veya laptoplarımla ama bana bile gına geldi artık her şeyi madencilere bağlamanızdan dolayı. Yeter be.

Yer yarılsa madenciler yaptı. Elektrik kesilse madenciler kesti. Su faturan fazla gelse madenciler kaçak su borusu çekti. Ne bu kardeşim her şeyi madencilere bağlamanız? Bir kere bile madencilik yapmadım kartlarımla veya laptoplarımla ama bana bile gına geldi artık her şeyi madencilere bağlamanızdan dolayı. Yeter be.

Reis kötü bir şey yazmamışki geçen seferki sistemi madenciler hızlı satın almış yazmış birazcık duyar kasmışsın.

Kardeş nerden biliyorsunuz madencilerin aldığını diyorum ben de. Her şeyi madencilere bağlayıp duruyorsunuz diyorum ben de. Anlatabildim mi? Nerden öğrendin madencilerin aldığını? İtopya'da adamın mı var?

Kardeş nereden biliyorsunuz madencilerin aldığını diyorum ben de. Her şeyi madencilere bağlayıp duruyorsunuz diyorum ben de. Anlatabildim mi? Nereden öğrendin madencilerin aldığını? İtopya'da adamın mı var?

Reis madencilerin aldığı ne kadar doğru bilemem ikinizde haklısınız çok satılınca öyle düşünmüş.

Kardeş nerden biliyorsunuz madencilerin aldığını diyorum ben de. Her şeyi madencilere bağlayıp duruyorsunuz diyorum ben de. Anlatabildim mi? Nerden öğrendin madencilerin aldığını? İtopya'da adamın mı var?
Madencilik Türkiye'de popüler olduğu anda tüm ekran kartları satıldı. Allah Allah acaba neden?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı