9.000 TL'ye kadar Dizüstü Bilgisayar Önerisi

siyahprenses

Hectopat
Gıda Mühendisi için, AutoCAD'i kaldırabilecek, aktif kullanılacak, oyun oynanabilecek (genelde mobilden oyun oynarım, bilgisayarda oynarsam da günde en fazla 4 5 saat oynarım) bir bilgisayar arıyorum.

Bütçem maksimum 9.000 TL ama daha da düşük öneriler olursa çok iyi olur. 6.000 civarı önerilerindaha iyi olur.

Bilgisayar önerisi yanında marka olarak öneriler de alabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gıda Mühendisi için, AutoCAD'i kaldırabilecek, aktif kullanılacak, oyun oynanabilecek (genelde mobilden oyun oynarım, bilgisayarda oynarsam da günde en fazla 4 5 saat oynarım) bir bilgisayar arıyorum.

Bütçem maksimum 9.000 TL ama daha da düşük öneriler olursa çok iyi olur. 6.000 civarı önerilerindaha iyi olur.

Bilgisayar önerisi yanında marka olarak öneriler de alabilirim.
Hangi oyunları oynuyorsunuz?

Monster Tulpar T7 v19.3 kullanıcısıyım. Jedi Fallen Order, GTA V, AC: Odyssey, Shadow of the Tomb Raider, Fifa19, Battlefield 1, Apex,Pubg oynadım. En ufak bir ısı veya fps sorunu ile karşılaşmadım. Beklentimi aşan bir ürün oldu. Modele bakın, beğenirseniz daha çok yardımcı olabilirim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı