2K çözünürlük, 27 ve üzeri inçe sahip bir monitör ihtiyacım var. Kaliteli bir panel ve renk doğruluğu gibi özellikler önceliğimdir. Hz ve ms değerleri biraz daha geri planda benim için. Kavisli olmamasını tercih ederim fakat çok daha iyi ve fiyat olarak uygun bir Curved varsa ona da kabul olabilirim. İtopya'daki indirimlerden 3 tane monitör gözüme çarptı fakat çok bir bilgim olmadığı için danışmak istedim. @bluerr benzer bir konuda yine yardımcı olduğunuz için tekrar yardımınızı rica ediyorum.
www.itopya.com
www.itopya.com
www.itopya.com
Hepsi İtopya'dan fakat olası ölü piksel ghosting vb. sorunlarda başım ağrımadan iade edebileceğim başka bir mağaza da önerirseniz sevinirim.

MSI G321Q 31.5" 170Hz 1ms HDMI DP FreeSync Premium G-Sync HDR WQHD IPS Gaming Monitör | ITOPYA
MSI G321Q 31.5" 170Hz 1ms HDMI DP FreeSync Premium G-Sync HDR WQHD IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile G321Q ITOPYA'da

AGON 27" AG275QXN/EU 165Hz 1ms HDMI DP USB 3.2 HDR400 FreeSync Premium QHD VA Gaming Monitör | ITOPYA
AGON 27" AG275QXN/EU 165Hz 1ms HDMI DP USB 3.2 HDR400 FreeSync Premium QHD VA Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile AG275QXN/EU ITOPYA'da

GIGABYTE GS32Q 31.5" 170Hz(OC) 1ms HDMI DP FreeSync Premium HDR Ready QHD SS IPS Gaming Monitör | ITOPYA
GIGABYTE GS32Q 31.5" 170Hz(OC) 1ms HDMI DP FreeSync Premium HDR Ready QHD SS IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile GS32Q ITOPYA'da