9-12 bin TL'ye okul için tablet önerisi

M11 alınmaz hocam. Zaten ısınma ve kasma yapan bir model. İkinci elden falan Tab S8- Tab S9 tarzı bir şey düşürün kafanız rahat etsin. Yada sıfır alacam ikinci el ile uğraşamam derseniz Tab S9FE alın şuan 11.5K'ya düşmüş fiyatı. Ekran kalitesi biraz kötü ama işinizi rahat görür.

https://www.a101.com.tr/elektronik/..._source=epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=epey
A101'de indirime girmiş. Alın geçin derim.
Buna ne dersiniz hocam arkadaşım kullanıyor çok da memnun bildiğim kadarıyla.

Aslında S9 Fe+ de alınabilir.

Hocam her açıdan S9Fe'den daha iyi bir model ancak Google servisleri sorunundan dolayı skalaya dahil etmemiştim. Arkadaşınıza danışın ve Google servisleri hallediliyorsa bunu alın.

S9fe'nin ekranı TFT olduğu için günlük hayatınızda kullandığınız cihazların ekranı kaliteliyse göze batabilir. Birde oyun oynarsanız falan çok ısınma yapar Exynos 1380 fakat gördüğüm kadarı ile alma amacınız oyun ya da ağır işlerden ziyade günlük kullanım o yüzden çok sorun olmaz.
MatePad ekranı ve işlemcisi bakımından daha önde götürüyor. S9Fe'den eksisi yok artısı var ama Google Servisinin kullanılmaması etkeni var. Bildiğim kadarı ile üçüncü parti yazılımlar ile çözülebiliyor. Eğer sorun olmazsa MatePad alın ama o kadar para veriyoz uğraşamam derseniz S9Fe alın. M11'i ise çöpe sallayın geçin.

Hocam her açıdan S9Fe'den daha iyi bir model ancak Google servisleri sorunundan dolayı skalaya dahil etmemiştim. Arkadaşınıza danışın ve Google servisleri hallediliyorsa bunu alın.

S9fe'nin ekranı TFT olduğu için günlük hayatınızda kullandığınız cihazların ekranı kaliteliyse göze batabilir. Birde oyun oynarsanız falan çok ısınma yapar Exynos 1380 fakat gördüğüm kadarı ile alma amacınız oyun ya da ağır işlerden ziyade günlük kullanım o yüzden çok sorun olmaz.
MatePad ekranı ve işlemcisi bakımından daha önde götürüyor. S9Fe'den eksisi yok artısı var ama Google Servisinin kullanılmaması etkeni var. Bildiğim kadarı ile üçüncü parti yazılımlar ile çözülebiliyor. Eğer sorun olmazsa MatePad alın ama o kadar para veriyoz uğraşamam derseniz S9Fe alın. M11'i ise çöpe sallayın geçin.
Açıkcası telefonumda Amoled ekran var ve renklerin canlılığı ve özellikle siyahın kapkara olması göz kamaştırıcı. Biraz göz gezdirdim fakat amoled tabletler gerçekten çok pahalı. S0FE+'ya da baktım fakat onda da tft ekran var sanırsam Mate 11.5 alacağım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı