9 adet LL120 Corsair fan Lian Li PC-O11 Dynamic kasaya nasıl takılır?

Seferdan

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, şu kasayı satın aldım: Lian Li PC-O11 Dynamic ve elimde 3 kutu LL120 Corsair fan mevcut. Bu kutularda 3'er adet olmak üzere toplam 9 fan var. Sıvı soğutucu olarak da Corsair marka H150i Elite Capellix model mevcut. Sıvı soğutucu ile beraber gelen fanları değişip 3 adet LL120 fanlarla kullanacağım. Kasanın üst tarafına sıvı soğutucuyu, alt ve yan taraflarınada 3'er adet LL120 fanlarını yerleştirmeyi düşünüyorum. Sıvı soğutucu ile beraber gelen commander 6 adet fana kadar destekliyor. Diğer kutularda da lightning Node diye bir araç mevcut. Örnek vermek gerekirse bu kasanın neredeyse aynısı olacak: My Upgraded Build Sadece attığım linkte sıvı soğutucunun fanları değişmemiş sanırım fakat ben değiştirmek istiyorum. Toplamda 9 fan bağlantısını nasıl yapabilirim? Sıvı soğutucu ile beraber gelen commandera 6 tanesini bağladım diyelim geri kalan 3 tane fanı nereye takacağım. Anakartın modeli: ASUS ROG Crosshair VIII Hero. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Saygılar.

Aynı kasanın XL versiyonunu 7 adet QL 120, 3 adet ML120 ve Dark Hero ile kullanıyorum. Tek tek anlatacağım size nası yapmanız gerektiğini ve ekstra hangi cihazların gerekeceğini. Fakat detaylı bir şekilde anlatılması gerekiyor ve şu anda bu kadar detaylı yazmam mümkün değil. Mesajım bulunsun burada, müsait olunca yardımcı olacağım.

Bu arada o attığınız resimdekinin aynısı olmayacak, yan taraftaki fanları intake olarak kullanacaksınız, linkteki arkadaş exhaust olarak kullanmış.

Aynı kasanın XL versiyonunu 7 adet QL 120, 3 adet ML120 ve Dark Hero ile kullanıyorum. Tek tek anlatacağım size nası yapmanız gerektiğini ve ekstra hangi cihazların gerekeceğini. Fakat detaylı bir şekilde anlatılması gerekiyor ve şu anda bu kadar detaylı yazmam mümkün değil. Mesajım bulunsun burada, müsait olunca yardımcı olacağım.

Bu arada o attığınız resimdekinin aynısı olmayacak, yan taraftaki fanları intake olarak kullanacaksınız, linkteki arkadaş exhaust olarak kullanmış.
Çok teşekkür ederim, sabırsızlıkla bekliyorum.
@Eryd hocam kusura bakmayın rahatsız ediyorum müsait olabildiniz mi ?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı