9 ay taksitli 19.000 TL'ye 3060 sistem nasıl?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@Flapers

Evet biliyorum ben zaten aldığım zamana gore yorum yapmanızı istemistim.

O zaman göre normal. Yalnız 3060 boş bir ekran kartı değil. Bayağı bayağı bir ekran kartı. Dediğim gibi sistem kötü değil. Bütçe fazla. Benim kasamda bir 3060 hala yok. Olsa bir daha ekran kartı fiyatı bakmam. Fiyatına bakınca bir 3080 Ti bir 3070 Ti yetmiyormuş gibi bir de 2K ile 4K ile monitör bakıyorum. Eskiden kızların instasına bakar DM atardım o günlerimi özledim vallahi :D şu ekran kartı çilesi bitse kurtulsam. Yok şu kadar bellek hızı. Yok şu ekran kartı 1080p de iyi 4K da geride kalıyor. Bıktım. Güle güle kullan.

O zaman göre normal. Yalnız 3060 boş bir ekran kartı değil. Bayağı bayağı bir ekran kartı. Dediğim gibi sistem kötü değil. Bütçe fazla. Benim kasamda bir 3060 hala yok. Olsa bir daha ekran kartı fiyatı bakmam. Fiyatına bakınca bir 3080 Ti bir 3070 Ti yetmiyormuş gibi bir de 2K ile 4K ile monitör bakıyorum. Eskiden kızların instasına bakar DM atardım o günlerimi özledim vallahi :D şu ekran kartı çilesi bitse kurtulsam. Yok şu kadar bellek hızı. Yok şu ekran kartı 1080p de iyi 4K da geride kalıyor. Bıktım. Güle güle kullan.

Sağ ol Allah'a emanet ol.

Güzel kazık yemişsiniz. Afiyet olsun.

2 sene önce RTX 2060 2000 liraydı demeyi çok severim...

Bakın son noktayı koyuyorum ben bilgisayarı satın aldığım zaman 3060 fiyatları çok yüksekti.
O zaman ihtiyacım olduğu için satın aldım. Bana 17000 TL'ye geldi ama 512 GB M.2 SSD olsun 4 adet ARGB fanlı kasa sıvı soğutma falan var burada sıkıntı vade farkı koyması başka bir yerden satın alacak olsaydım yine vade farkı koyacaktı şimdi ki hazır sistemler evet daha ucuz lütfen artık kazık yemişsin tarzı şeyler yazmayın umarım daha iyileri sizin olur. Bayramınız mübarek olsun iyi geceler.

Son düzenleme:
Hocam kazık yemişsiniz de bu hayatta kazık yemedim diyen varsa daha hayata atılmamıştır veya illa ki yiyecektir. O yüzden kafanıza takmanıza gerek yok. Hayırlı olsun. Bende sistemimi alırken 5100tlye aldım. O zamanlar 4bintl ye toplanıyordu kazık yemişsin demişlerdi. Halbuki topladıkları pc markaları çöp. Ekran kartının markasını söyleyebilen dil kursunda hocalığa başlasın. O derece kazık yemişsin diyorlardı. Halbuki benim markam Asus ROG STRİX idi.

Hocam kazık yemişsiniz de bu hayatta kazık yemedim diyen varsa daha hayata atılmamıştır veya illaki yiyecektir. O yüzden kafanıza takmanıza gerek yok. Hayırlı olsun. Bende sistemimi alırken 5100TL'ye aldım. O zamanlar 4bintl ye toplanıyordu kazık yemişsin demişlerdi. Halbuki topladıkları PC markaları çöp. Ekran kartının markasını söyleyebilen dil kursunda hocalığa başlasın. O derece kazık yemişsin diyorlardı. Halbuki benim markam ASUS ROG STRIX idi.

Konuyu nasıl kapatabilirim?
Konu kilitlensin lütfen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı