9 ay taksitli 19.000 TL'ye 3060 sistem nasıl?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Vade farklı oldugu için fiyat biraz yükselmiş. Ama yinede arkadaşların dedigi gibi bir tık pahalı almışşınız. Olan olmuş artık zaten çok dert etmeyin bu konuyu güle güle kullanın uzun ömürlü bir pc zaten baya götürür sizi.

Vade farklı oldugu için fiyat biraz yükselmiş. Ama yine de arkadaşların dedigi gibi bir tık pahalı almışınız. Olan olmuş artık zaten çok dert etmeyin bu konuyu güle güle kullanın uzun ömürlü bir PC zaten bayağı götürür sizi.

Mayıs ayında aldım diyorum şu anki durum için yorum yapmayın.

Bu vade farkları insanları soyup, soğana çeviriyor. Ödeme zorluğu çekenlere uzun vadede iyice sıkıntı çıkarıyor. Bir yerine iki ürün fiyatı geçirmiş oluyorlar. O yüzden mümkün olduğunca vade farkı koymayan sitelerden alışveriş yapmak lazım. 19.000 TL olmasını çokta yadırgamamak lazım. Ama ben bu tür bir sisteme şimdiki şartlar ne olursa olsun 10.000 TL bile vermezdim. Böyle rakamları gördükçe içim acıyor. Ama yapacak bir şey yok. İnsanların ihtiyacı var.

Bu vade farkları insanları soyup, soğana çeviriyor. Ödeme zorluğu çekenlere uzun vadede iyice sıkıntı çıkarıyor. Bir yerine iki ürün fiyatı geçirmiş oluyorlar. O yüzden mümkün olduğunca vade farkı koymayan sitelerden alışveriş yapmak lazım. 19.000 TL olmasını çok da yadırgamamak lazım. Ama ben bu tür bir sisteme şimdiki şartlar ne olursa olsun 10.000 TL bile vermezdim. Böyle rakamları gördükçe içim acıyor. Ama yapacak bir şey yok. İnsanların ihtiyacı var.

Maalesef.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı