Güle güle kullan arkadaşım. Firmayı sevme. Ürünleri sev zaten ürünleri satın alacak para veriyorsun karşıya. Sevgi eksik olsun.![]()
Kullandıkları parcaları sevmiyorum.
Güle güle kullan arkadaşım. Firmayı sevme. Ürünleri sev zaten ürünleri satın alacak para veriyorsun karşıya. Sevgi eksik olsun.![]()
Bugünle değil arkadaş o zaman için kıyaslama istemiş.
Kullandıkları parcaları sevmiyorum.
Vade farklı oldugu için fiyat biraz yükselmiş. Ama yine de arkadaşların dedigi gibi bir tık pahalı almışınız. Olan olmuş artık zaten çok dert etmeyin bu konuyu güle güle kullanın uzun ömürlü bir PC zaten bayağı götürür sizi.
Bu vade farkları insanları soyup, soğana çeviriyor. Ödeme zorluğu çekenlere uzun vadede iyice sıkıntı çıkarıyor. Bir yerine iki ürün fiyatı geçirmiş oluyorlar. O yüzden mümkün olduğunca vade farkı koymayan sitelerden alışveriş yapmak lazım. 19.000 TL olmasını çok da yadırgamamak lazım. Ama ben bu tür bir sisteme şimdiki şartlar ne olursa olsun 10.000 TL bile vermezdim. Böyle rakamları gördükçe içim acıyor. Ama yapacak bir şey yok. İnsanların ihtiyacı var.
Mayıs ayı için söyledim zaten dostum madem biliyorsun her şeyi ne soru soruyorsun burdaMayıs ayında aldım diyorum şu anki durum için yorum yapmayın.
Dostum yukarıda 2 defa normal dedim o zaman ki fiyatlar için.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.