9 bin TL'ye kadar bütçeyle ders için Samsung Galaxy Tab A9 Plus alınır mı?

Eren.Duran

Hectopat
Daha fazla  
12. sınıfım. Kütüphaneye vb. bir yere gidip çalıştığımda telefon ekranı küçük geliyor ve her PDF telefondan çözülmüyor. Bu yüzden tablet almak istiyorum. 1-2 sene sonra çizim işlerime de o tabletten devam edebilirim gibime geldi. Şu an bütçem 9 bine kadar ve en iyisi bu gibi duruyor. Klavyesi, kalemi vb. Siz ne düşünüyorsunuz acaba?

12. sınıfım. Kütüphaneye vb. bir yere gidip çalıştığımda telefon ekranı küçük geliyor ve her PDF telefondan çözülmüyor. Bu yüzden tablet almak istiyorum. 1-2 sene sonra çizim işlerime de o tabletten devam edebilirim gibime geldi. Şu an bütçem 9 bine kadar ve en iyisi bu gibi duruyor. Klavyesi, kalemi vb. siz ne düşünüyorsunuz acaba?

Kalem desteği yok o tabletin. Hiç verimli olmaz.
MatePad 11.5 + m pencil package ikilisini alırsan çok daha iyi olur.

Galaxy Tab A9+ kullanıyorum, memnunum. Kalem desteği yok sadece klavye var ama henüz bir klavyeli kılıf göremedim.

Vallahi satan kişi herhalde ekstra koyuyor anlamadım bende. Kalemide ayrı araştıracağım tabii ki. Eğer oda kaliteliyse tablet zaten hoşuma gitti gibi. Bir dezavantajı var mı ya da yavaşmı peki?

Vallahi satan kişi herhalde ekstra koyuyor anlamadım bende. Kalemide ayrı araştıracağım tabii ki. Eğer oda kaliteliyse tablet zaten hoşuma gitti gibi. Bir dezavantajı var mı ya da yavaşmı peki?

6K tablet.
Klavye mouse kalem kılıf (hiçbirinin desteği yok.)
2K işte. Ama kesinlikle kalitesiz ve değecek ürünler değil.

Kalem desteği yok o tabletin. Hiç verimli olmaz.
MatePad 11.5 + m pencil package ikilisini alırsan çok daha iyi olur.
Hocam o konuda haklısınız fakat huawei ürünlerinden yıllardır bana hiçbir şekilde hayır gelmedi bedava gelse kullanmam şuanda. Ayrıca kalemi ile birlikte aylık paramı aşıyor malesef 500 tl de olsa 1 ay beklemem gerekir o zaman

6K tablet.
Klavye mouse kalem kılıf (hiçbirinin desteği yok.)
2K işte. Ama kesinlikle kalitesiz ve değecek ürünler değil.
Gerçekten o kadar fark varsa düşünebilirim fakat bildiğim play store vs. yok nasıl oluyor ?

Hocam o konuda haklısınız fakat Huawei ürünlerinden yıllardır bana hiçbir şekilde hayır gelmedi bedava gelse kullanmam şu anda. Ayrıca kalemi ile birlikte aylık paramı aşıyor maalesef 500 TL de olsa 1 ay beklemem gerekir o zaman.

Bende 2024 modeli var oldukça memnunum. Nasıl bir sıkıntı yaşadınız?
O süreç boyunca kalemsiz çalışırsınız. Ya da Tab A9+ ın yanında (sözde destekli) kalemden 40 TL yede alabilirsin idarelik mesela.

Gerçekten o kadar fark varsa düşünebilirim fakat bildiğim Play Store vs. yok nasıl oluyor?

Aurora Store ve MicroG kullanıyorum. Sorun olmuyor o zaman. Google kullanmayan kişiler bile o yollara başvuruyor ve güvenli.

Arkadaşın dedigi gibi ayrı ayrı sırayla Huawei alabilirim gibi. Biraz araştıracağım. Karar verdiğim zaman dönüş sağlarım teşekkür ederim.

Daha fazla araştırdımda bu 2023 ile 2025 modelleri arasında ciddi fark var ve 2025 modelleri en az 10kdan başlıyor

Senin attıgın 7k dan başlayan 2023 modeliymiş

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı