9 gün spora gidilmezse ne olur?

facupe

Picopat
Daha fazla  
Salon değiştireceğim, hala bir sıkıntılar yüzünden değiştiremedim. Bu nedenle 9 gündür spora gidemiyorum ve küçülmüş gibi hissediyorum. Bu psikolojik mi yoksa küçülmüş olabilir miyim? Küçülmüş olsam bile spora tekrar döndüğüm zaman 1-2 haftaya toparlar mıyım, toparlanmam ne kadar sürer? Bunlara cevap verebilirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Genel olarak psikolojik bir durum. 9 gün büyük bir geri adım olmaz. Başladıktan çok daha kısa süre sonra eski formunuza ve daha iyisine kavuşursunuz.

Aslında kaybediyorsunuz. Yapmadığınız bir antrenman 2 antrenmanınıza mal oluyor. Salona gidemiyorsanız en azından form kaybetmemek için evde çalışın.

Toparlanırsınız tabii ki. Evde basit de olsa birkaç hareket yaparsanız yararınıza olur(şınav, mekik, plank, squat türleri...)

Arkadaşlar eski salonun sahibi dedi ki eğer istersen oraya yazılana kadar günlük 80TL'ye gelebilirsin. 80 fazla değil mi günlüğe sizce gitmeli miyim yoksa 2-3 gün daha gitmemeli miyim? (2-3 gün sonra yeni salona yazılacağım)

Bizim salonun günlüğü +200 galiba yanlış hatırlamıyorsam 80 uygun geldi bana.
Ek olarak @thelavuk neye beğenmedim attınız anlamadım hocam?

Bizim salonun günlüğü +200 galiba yanlış hatırlamıyorsam 80 uygun geldi bana.
Ek olarak @thelavuk neye beğenmedim attınız anlamadım hocam?

3 güne falan yazılırım muhtemelen yani 3 gün 1.30 saat spor yapmak için 240TL gidecek ve bu benim için bayağı iyi para 15 yaşındayım daha onun yerine evde yapsam 3 gün daha mantıklı değil mi? Evde 5kg dumbell var şınav çeksem bir de dumbellarla zor hareket bulmam lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…