9 Ocak 2021 WhatsApp'tan büyük göçün başlaması

En rahatsız olduğum nokta yurt dışında olanlar sözleşmeyi kabul etmese de kullanmaya devam edebilecekken Türkiye'de kabul etmeyince kullanamayacak olmamız. Çok ta umurumdaydı yani kullandırmıyorsan kullandırma. Günde alt tarafı 10 mesaj atıyorum onu da normal SMS'ten atarım.
 
Bip, telegram ya da başka bir şey kullanırım arkadaşlarım nereye geçiyorsa ben de ona geçerim. Ancak kesinlikle wp kullanmayacağım. Herifler resmen "verini çalacam kabul et" diyor. Hadi lan ordan. Koyun insanlar da bi bırakabilse şu wpyi görün o zaman nasıl da eşek gibi "gizliliğiniz bizim için önemli lütfen geri dönün" diyecekler. Tanıdıklarınızı teşvik ederseniz hepsi geçecektir başka servise.
 
WhatsApp'dan Telegram/Bip/Signal'e geçtiğini Instagram üzerinden duyuran kişilerin aklındaki düşünce bence tam olarak bu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
9 Ocak 2021'de kendini verisinin her yerde paylaşılması (doğal olarak) hoşuna gitmeyen milletimizin WhatsApp'tan büyük göçü başlatması gelişmesi.
Ben de dahil herkes Telegram'a geçti. Ben Signal'i tercih etmiştim, açık kaynaklı olması, kar amacı gütmemesi gibi artılarının etkisiyle ama gruplar Telegram'a geçmeyi tercih ettiği için ben de Telegram'a geçti. WhatsApp'ta bir hareketlilik yok, sadece "... Ayrıldı" bildirimi geliyor. Telegram'dan sürekli "x Telegram'a katıldı" bildirimi alıyorum. "X davet bağlantısıyla gruba katıldı." "X, X kişisini ekledi." Bildirimleri alıyorum. Her dakika böyle bildirimler gelmeye devam ediyor.
8 Ocak'ta Signal'i indirdiğimde tek eksisi rehberimden bir tek benim kullanmamdı. Şu an ben hariç rehberimden sadece 3 kişi kullanmaya başlamış.
Yakınlarımızdan WhatsApp'tan bıp'e geçmekte ısrarcı olanlar var. Bıp'i WhatsApp kadar aktif kullanmıyorum ama Turkcell'li olduğum için kullanıyorum. Deneyimini beğenmedim. Dumanla haberleşiyor gibi hissettiriyor. Çok övülen acil durum butonu fos.

Sizlerin yorumunu da almadan olmaz :)

Ya WhatsApp ne yapsın bizim mesajlarımızı ne yapsın benim sevdiğim kızın dedikodusunu yaptığımı vallahi çok saçmalıyoesunuz.
 

Geri
Yukarı