9 saatlik dersten 0 alınca kalınır mı?

yiğit321321

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar arkadaşlar. Bugün meslek sınavı oldum ve 0 aldım. Bildiğiniz 0. Kesinlikle benim hatam ve bu ders 9 saatlik. Diğer sinavlarım 50 ve 40 arası. Sizce bu dönem kalabilir miyim bu 9 saatlik ders yüzünden?

Bir dersten kalınca sınıfta kalmazsın, o dersten sorumlu geçersin, Yani sınıfı geçersin ama sonraki yıl o dersten sorumluluk sınavına girmen gerekir. Eğer 3´ten fazla dersten kalırsan, sınıfta kalma riski doğar.

Meslek dersi normal ders gibi sadece ders sayısı fazla 3 derse falan bırakmam tek o dersten kalırım muhtemelen ama 50 üstü yapamazsam genel ortalamayı sınıfta kalma ihtimalim var benim korkum ise 50 üstü yapabilir miyim?

Şu an ortalamanı biliyor musun?

Eğer genel ortalaman 50 altı olursa sınıfta kalırsın, fakat 51 bile olursa sınıfta kalmazsın 3´ten fazla dersten kalmadığın sürece.

Eğer genel ortalaman 50 altı olursa sınıfta kalırsın, fakat 51 bile olursa sınıfta kalmazsın 3´ten fazla dersten kalmadığın sürece.
peki ya yapilabilir mi 50 üstü biliyorum 9 saat olan ders baya düşürücek

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…