9. sınıf fen konuları çabuk unutuluyor

• Konuyu başlatan sfeyn
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 83

sfeyn

Centipat
Daha fazla  
Şu anda 9. sınıfım denemelere giriyorum. Edebiyat 20 sosyalim 25'in altına düşmüyor. 30 soru her biri, matematiğimde 25-26 ancak fen bilimlerinde fiziği fule yakın yapıyorum da kimya ve biyoloji de net çıkartamıyorum. Ne yapabilirim?

Şu anda 9. sınıfım denemelere giriyorum. Edebiyat 20 sosyalim 25'in altına düşmüyor. 30 soru her biri, matematiğimde 25-26 ancak fen bilimlerinde fiziği fule yakın yapıyorum da kimya ve biyoloji de net çıkartamıyorum. Ne yapabilirim?
Mufredatta degisiklik oldu mu bilmiyorum ama 9. sinif isin cok temeli zaten. 11deki konulari anlamaya calisirken 9u adin soyadin gibi bileceksin. Ben de kafamda tam oturtamadigimi hatirliyorum cok dert etme yeterince calisiyorsan.

Yeni müfredata fazla hakim değilim ama Kimya çok ezbere dayalı değildi bildiğim, haftalık programınıza soru çözüm videolari atarak aktif şekilde tekrar yapabilirsiniz. Biyolojide ise kendi notlarınızı veya defterinizi belli aralıklarla tekrar edin, aynı şekilde bunda da soru çözüm videosu izlemenizi öneririm. Gerçekten fayda sağlıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı