9 sınıf için kaynak önerisi

Burak.gms06

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, ben yeni 9. sınıfa geçtim. Gideceğim lise de fen lisesi, ona göre kaynaklar önerebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Diğer dersleri bilmem ama Matematik için tek tavsiyem Devletin verdiği Matematik Ders Kitabıdır. Kitabı açtığında karmaşık gelebilir lakin mükemmel bir kitaptır. Benim matematiğim genel olarak kötüydü lakin o kitap sayesinde 90'ın altında notum olmadı. O kitabı genelde hocalar karmaşık geleceğini düşündükleri için önermezlerde derste işlemezler o kitap üzerinden. Lakin açıkça söyleyeyim birkaç kaynak dışında matematik için iyi olan sayılı kitaplardan biridir.

Diğer dersleri bilmem ama matematik için tek tavsiyem devletin verdiği matematik ders kitabıdır. Kitabı açtığında karmaşık gelebilir lakin mükemmel bir kitaptır. Benim matematiğim genel olarak kötüydü lakin o kitap sayesinde 90'ın altında notum olmadı. O kitabı genelde hocalar karmaşık geleceğini düşündükleri için önermezlerde derste işlemezler o kitap üzerinden. Lakin açıkça söyleyeyim birkaç kaynak dışında matematik için iyi olan sayılı kitaplardan biridir.

Çok teşekkür ederim.

Tüm öğretmenlerin kitap olarak bir şey isteyecek. İstenenler sana yeterli gelir, fazlasina şu an icin ihtiyacin yok.

Tamam teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı