Matematik Bilgi Sarmal.
Fizik endemik.
Kimya orbital.
Sayısal için bunları önereyim.
Matematik Bilgi Sarmal 2025 PDF'si var bende isterseniz atarım çıktı alıp kırtasiyeden spiral attırırsınız. Ben bazı kitapları o şekilde yapıyorum.
Atabilir misin?
Matematik Bilgi Sarmal.
Fizik endemik.
Kimya orbital.
Sayısal için bunları önereyim.
Matematik Bilgi Sarmal 2025 PDF'si var bende isterseniz atarım çıktı alıp kırtasiyeden spiral attırırsınız. Ben bazı kitapları o şekilde yapıyorum.
Hocam biraz geç gördüm kusura bakmayın. Dosya boyutu 45 MB olduğu için buraya yükleyemiyormuşum maalesef. Numara veya Instagram verirseniz öyle atabilirim ancak.Atabilir misin?
Hocam biraz geç gördüm kusura bakmayın. Dosya boyutu 45 MB olduğu için buraya yükleyemiyormuşum maalesef. Numara veya Instagram verirseniz öyle atabilirim ancak.
Atabilir misin?
Hocam aynı fiyata gelmiyor. Kitabın aslı 320 TL fotokopi + spiralle 70-80'e geliyor. Çıktıyı kendiniz alırsanız 20 TL. Ben iki sayfayı bir sayfaya koyup çıkarttırıyorum. Bu şekilde yaparsanız 50-60 TL ye gelir.Gerçi fotokopü çıkartıp spiral taktırmak kitabı almakla aynı fiyata geliyor teşekkür ederim kalsın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.