9. sınıf için kaynak önerisi

selim09

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Başlıkta da gördüğünüz gibi 9.sınıf için test kitapları arıyorum. Her dersten tavsiye verebilirsiniz. Yeni müfredata uygun olursa sevinirim.

Bu kaynak hangi dersler için çözülür hocam?
Bilgi sarmal orta seviye test kitabı, başlangıç için;

Paragraf: Hız ve renk
Dil bilgisi:3d işini görür
Sosyal: sosyal için kaynağa gerek yok diye düşünüyorum sadece coğrafya için bir tane yeterli o da 3d olabilir
Matematik: hız yayınları güzeldir 9.sınıfta matematik projem için onu çözmüştüm gayet güzeldi
Fkb: Bunlar için eis yayınlarının soru bankaları iyi oluyor 9-10.sınıf için gayet yeterli bir yayın.
Edebiyat: Edebiyat için hiç test kitaplarına bakmadım tavsiye veremem

Umarım işine yarar söylediklerimin hepsi kalitedir bunları bitirirsen paragraf çözmeyi sakın bırakma 9.sınıfta günlük paragraf çözersen baya bir etkisini görürsün ve kitap da okumanı tavsiye ederim okuma hızın artar ve okuduğunu anlaman kolaylaşır.

Merhaba. Başlıkta da gördüğünüz gibi 9.sınıf için test kitapları arıyorum. Her dersten tavsiye verebilirsiniz. Yeni müfredata uygun olursa sevinirim.
Matematik bilgi sarmal
Fizik endemik
Kimya orbital
Sayısal için bunları önereyim.
Matematik bilgi sarmal 2025 PDF'si var bende isterseniz atarım çıktı alıp kırtasiyeden spiral attırırsınız. Ben bazı kitapları o şekilde yapıyorum.

Matematikte zor olarak en iyisi orijinaldir zor olmayan Bilgi Sarmal güzel paragrafda 0 risk güzel. Biyolojide biyotik güzel. Fizikde çap güzel.

Bence bir kaynak kitapta örnek çözümler ve soru-cevap üniteleri birlik olmalı,ayrıca test soruları da içinde yeterli olmalı.Biz okurken ders kitabında hep soru,çözüm az,çok zor geçti.Bir öğretmen iyi bir kaynak kitabı ek olarak tavsiye ediyorsa olumlu güzel olur.

Matematik bilgi sarmal
Fizik endemik
Kimya orbital
Sayısal için bunları önereyim.
Matematik bilgi sarmal 2025 PDF'si var bende isterseniz atarım çıktı alıp kırtasiyeden spiral attırırsınız. Ben bazı kitapları o şekilde yapıyorum.
Bende o kitap var zaten hocam. Matematik hocası aldırmıştı.

Bilgi Sarmalının her kitabını çözebilirsiniz, kitapları gayet iyi oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı