9. sınıf için kaynak önerisi

• Konuyu başlatan Fnrbhce
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 19
  • Görüntüleme 191
O sadece birkaç zor paragraf için geçerli.

Keşke sadece birkaç tane zor paragraf olsa ama olmuyor işte.

Dostum biraz yersiz bir mesaj olmuş. Arkadaş gayet mantıklı. Belkide çoğumuzun yapmadığı, yapmaya erindiği bir şeyi yapıyor geleceğini sağlam inşaa ediyor. Ne kadar erken o kadar iyi.

Aynen hocam ben mesela düzenli ders çalışma kavramı ile ilk defa geçen sene tanıştım sınava 1 ay kala nasıl çalışacağımı öğrendim ve işin ciddiyetini fark ettim yani o hissiyatı deneyimlediğim için biliyorum.

Keşke sadece birkaç tane zor paragraf olsa ama olmuyor işte.

Aynen hocam ben mesela düzenli ders çalışma kavramı ile ilk defa geçen sene tanıştım sınava 1 ay kala nasıl çalışacağımı öğrendim ve işin ciddiyetini fark ettim yani o hissiyatı deneyimlediğim için biliyorum.

Dostum sana naçizane tavsiyem bunu hayatınla bütünleştir. Yani çalışmayı. Azda olsa başlarda öz olsun sürekli olsun. Disiplini asla bozma.

Bahsedilen çoğu kaynağın(345,apotemi) yeni müfredat için hiçbir kitabı yok.bence sadece mat ve paragraf kitabı alsan yeter diğer dersleri YouTube hocalarından halledebilirsin çok kasmaya gerek yok daha 9sun

Dostum sana naçizane tavsiyem bunu hayatınla bütünleştir. Yani çalışmayı. Azda olsa başlarda öz olsun sürekli olsun. Disiplini asla bozma.
Ben hiç disiplinli olamadım. Bir hafta köpek gibi çalışıp diğer haftalar sanki sınav yokmuş gibi hissediyordum.Sinav da öyle kötü geçti.

@EAÇ

Ben konu pekiştirme amaçlıdan çok TYT amaçlı çözeceğim o yüzden.
Eğer 9 10 konularını sağlam tutmayı kastediyorsan olabilir ama eski sistem tyt halinde çalışacaksan gerek yok.her ne kadar sınav sistemi değişmeyecek dense de tyt sisteminin kalacağını sanmam artık sonraki ismi ne olur bilmem ve gidipte eski müfredat tyt yada ayt kaynak alma pek işine yaramaz.şuanda yeni müfredatta zor olarak bilgi sarmal ve acil yayınları kaynak üretiyor diye biliyorum

Eğer 9 10 konularını sağlam tutmayı kastediyorsan olabilir ama eski sistem TYT halinde çalışacaksan gerek yok. Her ne kadar sınav sistemi değişmeyecek dense de TYT sisteminin kalacağını sanmam artık sonraki ismi ne olur bilmem ve gidip de eski müfredat TYT'ya da AYT kaynak alma pek işine yaramaz. Şu anda yeni müfredatta zor olarak Bilgi Sarmal ve acil yayınları kaynak üretiyor diye biliyorum.

Her olasılığa karşı hazır olmak lazım ki şu an en kuvvetli olasılık şu an sistem değişmez gibi.

Geçen sene matematik için Bilgi Sarmal almıştım ama çözememiştim temelim olmadığı için. Kimyadan da Bilgi Sarmal çözmüştüm soruları gayet kaliteliydi şu an orbital kullanıyorum onu öneririm. Biyordan geçen sene dershanedeki hocam bana paraf biyor aldırmıştı o da kaliteli yayındır soruları zorlar. Paragraf ise geçen sene IQ kullanmıştım soruları geliştiren tarzda çerez soru da var zor soru da var ama şu an hız ve renk kullanıyorum onu da çözebilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı