9.Sınıf (Lise 1) Okula erken başlama hakkında bilgilendirme

• Konuyu başlatan Norm
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 5.179
N

Norm

Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar bazı arkadaşlarımız 9.Sınıfa geçti bende geçtim. Yarın yani 8 Eylül'de Lise 1 sınıflarına evet okul açılacak fakat ders işlenmeyecek, devamsızlık yazılmayacak ve gitmek zorunlu değil. "Okula uyum sağlama" Etkinliğine biz 9.Sınıfları da kattılar yarın ister okula gidin ister gitmeyin size kalmış bir şey.

bencede git öğretmenlere alış arkadaşlara ortamam alış bende 10 sınıfa geçtim 9 sınıfta çok zorlandım ilk dönemde ben biraz çalıştım hiç düşük notum yoktu. 2.Dönem ben hallederim diye hiç çalışmadım 4 tane zayıfla geldim 9.sınıfta asla boşlama

Sakın liseye geçtim, büyüdüm havalarına girme. Ben öyle yaptım, çoğu arkadaşımla hala küsüm. Yani tabi olgunlaş ama değişme.

Ben de okulu aradım. Her okulda bu uygulama yok dediler. Onlara gelen resmi bir yazı yokmuş. Zaten olsaydı da büyük ihtimalle gitmezdim. Ne uğraşacağım. Gidince kaynaşırız. :)

Her okulun kendi sitelerinde yazar 9.Sınıf uyum programı vardır şu saatlerdedir gibi. Okulunun sitesine girip Duyurular ya da Haberlerde Uyum programı ile ilgili yazıları görürsün eğer uyum programı varsa okulun.

Maalesef milli eğitim o kadar internet üstünden haber vermiyor diğer okullara nasıldır bilmiyorum ama bizim okuldakiler sorumsuz internette okul ile ilgili sadece telefon numarası ve adres var öğretmen isimleri bile yok.

Haklısın. Ben bugün 1 hafta önce açılacak mı bakarken Ankarada bir imamhatip okulunu sitesini gördüm orada duyurularda vardı. Kendi okullarımızın da sitelerinde olması gereken bir şey.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı