9. Sınıf Matematik Dersinden Kalma.

Black

Hectopat
Katılım
4 Nisan 2013
Mesajlar
49
Makaleler
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Kadın
Merhaba,
9. Sınıf Anadolu Lisesi öğrencisiyim ve ilk matematik notum 20 geldi :( . Matematik dersinden kalma olayı nasıl oluyor anlatır mısınız ?
 
Matematikten kalırsın sınıfı geçersin. Sınıfı geçmede bir şey yok zaten tüm derslerinin ortalaması 50'yi geçince zayıfsız geçmiş sayılıyorsun.
 
Hocam 2. ve 3. sınavlardan en az 65 65 alman lazım yani 3 sınav notunun toplamı 150 olmalıdır geçmen için.Matematik bana yaramıyor diyor isen 1. dönem de 3 sınav notunun en az 75 olması lazım eger olmaz ise 2. dönem en az 4 yani 3 sınav toplamı 210 olmalıdır.2. Dönemde dersden geçemezsen bu dersden sorumlu geçersin sorumluluk sınavlarına girersin ve 12. sınıfa kadar geçer not alman lazım yoksa diplomayı alamazsın!Diğer derslerin 3-4 ise ortalama ile geçersin kafana takmazsın.
 
Teşekkür ederim. Matematik dersinden 20 almam kafamı çok karıştırdı sınıfta kalma konusunda.
 
Merhabalar
Ben 9.sınıf öğrencisiyim.Sadece bir sene boyunca matematik dersinden kaldım.Ancak ortalamam 75.50 ve dil anlatım dersim Zayıf değil.Matematik dersi ile ilgili bir sıkıntım olur mu ? Bir de bana Borçlu geçersin dediler o ne demek
Lütfen cevaplayın
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı