9. sınıf matematikten kalınırsa ne olur?

2019'dan beri liselerde 50 altı olan derslerin sorumluluk sınavına tabii olduğunu biliyorum ben sadece, hatta benim sınıfımdan birkaç arkadaş fizik dersini sorumlu geçip bir üst sınıfta derslerini vermişti. Boşa salladığımı zannetmiyorum.
Kardeşim, demek ki değişmiş sistem.
2019'dan beri liselerde 50 altı olan derslerin sorumluluk sınavına tabii olduğunu biliyorum ben sadece, hatta benim sınıfımdan birkaç arkadaş fizik dersini sorumlu geçip bir üst sınıfta derslerini vermişti. Boşa salladığımı zannetmiyorum.

Baraj Ders Nedir?​

Lisede 9-10-11-12. sınıfta başarılı olmadan bir üst sınıfa geçemeyeceğiniz derse baraj ders denir. Yani diğer dersleriniz çok iyi olsa bile baraj dersi mutlaka geçmeniz gerekir.

Hocam ne yapayım, karnemi mi paylaşayım şimdi forumda? Her yıl bir sürü zayıfım geliyordu dilci olduğum için. Ben nasıl mezun oldum? Sadece edebiyattan kaldığım için 1 kere sorumluluk sınavına girmek zorunda kaldım.

Ben bildiğimi söylüyorum, yanlış bilgi olduğunu da sanmıyorum. Siz 5 ders sınırını mı kast ediyorsunuz, ben de onu anlamadım.

Bu arada yanlış bilgi olduğunu düşünüyorsanız raporlayın. Hakaret etmekten daha güzel bir çözüm.

Ben bildiğimi söylüyorum, yanlış bilgi olduğunu da sanmıyorum. Siz 5 ders sınırını mı kast ediyorsunuz, ben de onu anlamadım.

Bu arada yanlış bilgi olduğunu düşünüyorsanız raporlayın. Hakaret etmekten daha güzel bir çözüm.
Dostum sana kimsenin hakaret ettiği yok ki. :D (Evet, yanlış bilgi.)

Yanlış bilgi veriyor olmanıza rağmen doğru bilgi verdiğim mesaja saçma sapan emoji atıyorsunuz. Tepki verdiğimde de suçlu oluyorum. O zaman siz de saçma emojiler atacağınıza raporlayın. Ayrıca özür diledim zaten konunun başlarındaki aşırı tepkimden dolayı. Kaç kere dileyeyim?

Yanlış bilgi veriyor olmanıza rağmen doğru bilgi verdiğim mesaja saçma sapan emoji atıyorsunuz.

Orada neden üzgün attığımı belirttim aslında, siz de burayı mı uzattınız ne.

Tepki verdiğimde de suçlu oluyorum.

Tepkiniz hakaret boyutunda.

Güzelim forumda maalesef güzel olmayan insanlar da barınıyorlar. Yanlış bilgi verdikleri yetmezmiş gibi, doğru bilgi veren insanların mesajlarına da üzgün, gülücük, kızgın gibi emojiler atıyorlar.

Sen bunu iltifat olarak mı alırdın @Gravax06 ?

Neyse, ben uzatmak istemiyorum. Sadece dediğiniz söz içime işledi, bundan sert çıktıysam kusura bakmayın, ben de özür dilerim.

Orada neden üzgün attığımı belirttim aslında, siz de burayı mı uzattınız ne.

Tepkiniz hakaret boyutunda.

Sen bunu iltifat olarak mı alırdın @Gravax06 ?

Neyse, ben uzatmak istemiyorum. Sadece dediğiniz söz içime işledi, bundan sert çıktıysam kusura bakmayın, ben de özür dilerim.
İyi de yanlış bilgi veriyorsun demenin neresi sıkıntı ki ? Yanlış bilgi verdiğin için yanlış bilgi veriyorsun demiş. :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı