9. sınıf matematikten kalınırsa ne olur?

Bir şey olmaz. En kötü seneye sorumluluk sınavına girer kurtarırsın. Zaten durum bu kadar kötüyken hiçbir hocanın öğrenciyi dersten bırakacağını sanmam.

Vallahi sorumluluk sınavlarımız seneye değil ayın 22'sinde başlıyor ve 31ine kadar var.
Sözlüden 100 verir ama sınavdan 0 :( birazda olsa 35 50 yapabilirim.
valla sözlüye 100 vereciğini hiç sanmıyorum çünkü derslere aile içi durumlar yüzünden çok giremedim artık hocanın insafına kaldım
Dostum sorumlu olarak geçme olayı sadece edebiyat dersinde yok mu? Edebiyat haricinde karne ortalaman 50'nin üzerinde olduğu sürece istersen 6 tane dersten zayıf getirin, önemi yok ki.

Hocam edebiyattan da pek ümitli değilim 50 üstü zor gibi edebiyattan kalsam sınıfta kalmıyorum değil mi?
Edebiyat'tan kalırsan sınıfta kalmıyorsun, sorumlu geçiyorsun. :D Herkes farklı bir şey söylüyor. :D
aynen ya herkes farklı bir şey diyor bende hangisine inancağımı şaşırdım 😃

Son düzenleme:
Genelde 8'den 9'a geçişlerde ciddi bir puan düşmesi var normalde 6 dersten 18 derse çıkıyormin. Sınıfta kalmazsa 2. dönem ya da seneye düzeltir çok da o o olamaz dünyanın sonu geldi gibi bakmamak lazım.

Ayn geçen seneye göre bayağı bir düşcem gibi ama doğru dürüst okula gitmedik derslerede pek giremedim yani bakacağız bir şekilde 2 3 hafta sonrada 2. dönem sınavalrı olacakmış bayağı bir çalışmam lazım sınavın saat 2 de bakalım nasıl geçecek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı