9.sınıf notları nasıl toparlanabilir?

markondat

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
NVIDIA GeForce RTX 4070 Laptop GPU GDDR6
AMD Ryzen 9 7845HX
16 GB RAM
Samsung Galaxy A50
Merhaba, bildiğiniz üzere 2. döneme girdik. 9. sınıfım. 9. sınıf 1. dönem ortalamam 52. 1.dönem gerçekten batırdım. 2. dönem teşekkür belgesi almak istiyorum. Ayrıca deneme, soru bankası alacağım. Yayın olarak ne önerirsiniz ve çalışma olarak nasıl çalışmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Düzenli not tutup dersi derste dinle. Her gün 1 saat tekrar 1 saat soru çöz fazlasıyla yeter. İnsan üniversiteye geçince devamlı tekrar ve not tutmanın önemini daha iyi anlıyor.

Şu anlık denemeye ihtiyacın yok sadece 9'un temellerini sağlam at derslerini ve konularını kaçırma, sürekli tekrar et ve bolca soru çöz yeterli olacaktır.

Bir konu hakkında bir video izle ve aklında kalan her şeyi bir kağıda yaz ve hatırlamadığın şeyleri tekrar izleyip o konuyu öğrenebilirsin en kolay taktiklerden biride bu zaten günlük 2 saat soru çözüp 1 saat konu tekrarı yapsan yeterde artar bile.

Öncelikle yayınlardan başlayalım. 📚

• Kafadengi Yayınları Fizik Soru Bankası
  • Kafadengi Yayınları Kimya Soru Bankası
  • Kafadengi Yayınları Biyoloji Soru Bankası
  • Hız ve Renk Paragraf 9. Sınıf
  • Tematik Soru Bankası
Bunlar kaynak önerilerim. Deneme konusunda bir şey diyemeyeceğim.

Çalışma 💪

Çalışma konusunda kendine birden yüklenme. Başlangıçta kendine hedefler koy: 2 saat ders, 10 dakika mola vs. Zaten devamı gelir, merak etme.

İlk önce bir soru çözme programı belirle kendine sonra birkaç yayın al her gün notlar tutup o konular üzerine çalış sonra soruları azdan başlatıp gün geçtikçe artır sonra denemlere katılmaya başla sonuçlardaki artışlarla ilgili istatistik çıkar ona göre görürsün.

Merhaba, bildiğiniz üzere 2. döneme girdik. 9. sınıfım. 9. sınıf 1. dönem ortalamam 52. 1.dönem gerçekten batırdım. 2. dönem teşekkür belgesi almak istiyorum. Ayrıca deneme, soru bankası alacağım. Yayın olarak ne önerirsiniz ve çalışma olarak nasıl çalışmalıyım?

Matematik adına acili önerebilirim. Günlük akşam 1-2 saat tekrar edip hafta sonu ise 5 günün kısa bir üzerinden geçin.

9. sınıf o kadar zor değil hocam ben çoğu zaman ders çalışmadım sınavlar vb. kolaydı günde 30dk 1 saat arası tekrar bile fazla aslında ancak 0'dan başlarsanız arada bir de ders dinleyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı