9. sınıf notları nasıl?

Bu eğitim sistemiyle ne yapmaya çalışıyorlar arkadaş anlamadım ki. Çocuğun kafası sözele daha fazla basıyor ama inatla matematik öğretmeye çalışıyorsun. Ha ileride bu notlar yüzünden üniversiten etkilenmese neyse.

Hocam bir de okuldan okula da değişiyor. Mesela proje okuluysa yazılılar daha zor oluyor. Fen lisesiyse daha çok popüler soru tipi odaklı oluyor. Tabii bunlar 4-5 okuldan arkadaşlarımdan aldığım düşünceler.

@Ritmik bu saçmalığı düzeltmiyor. Eğitim verilmese ülkenin ortalama iqsu daha yüksek olacak yemin ederim. Bi hoca ödev veriyor, biri dünki derse çalışın diyor, diğeri bugün işleyeceği dersden not vermek üzere soru soruyor, biri yarınki derse çalışın diyor, biri kitap okuyun diyor, biri geçen seneye biri sonraki seneye çalışın diyor.

Biz insan değilmiyiz yahu. Kendileride işte şehir şehir keyfi gezerler.

@Ritmik bu saçmalığı düzeltmiyor. Eğitim verilmese ülkenin ortalama iqsu daha yüksek olacak yemin ederim. Bir hoca ödev veriyor, biri dünki derse çalışın diyor, diğeri bugün işleyeceği dersden not vermek üzere soru soruyor, biri yarınki derse çalışın diyor, biri kitap okuyun diyor, biri geçen seneye biri sonraki seneye çalışın diyor.

Doğru söylüyorsun hocam. Her kafadan farklı bir ses çıkıyor. Ve seçmeli ders gibi bir olay da var. Adam YKS için TYT-AYT kasması lazım. Seçmeli dersin yazılısına çalışmak zorunda kalıyor. Şaka gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı