Hey Türkiye
Picopat
- Makaleler
- 1
Ha bu arada Kopya çekiyorsan Kopya'dan da uzak dur.
Olsun be usta9. Sınıfta matematikten 6 alan biri olarak güzel diyorum.
Ha bu arada kopya çekiyorsan Kopya'dan da uzak dur.
Evet kardeşler arkadaşlar abilerim ablalarım tüm sınavlar açıklandı. Seçmelileri yazmıyorum sizce notlarim nasıl?
Edebiyat 91.
Biyor 89.
Mat 86.
Coğrafya 76.
Tarihj 75.
Din 85.
Fizik 93.
Kimya 92.
İng 90.
Almanca 100.
Bende 10. Sınıfım. Bizimkide Kelebek olduğu için anlıyorum derdini merak etmeKebelek sisteminde imkansız. Hoca gözüm oyar vallahi.
Eline sağlık. Genelde 9'a geçenler lisedeki dersleri görünce bir afallar ama sen sıkıntı çekmemişsin. Böyle devam.![]()
Çalışınca her şey oluyor zaten kopyaya mopyaya gerek yok hepsi boş işler malayaniBende 10. Sınıfım. Bizimkide Kelebek olduğu için anlıyorum derdini merak etme![]()
9. sınıf coğrafya için iyi not onun dışında tarih zayıf sadece.
Evet kardeşler arkadaşlar abilerim ablalarım tüm sınavlar açıklandı. Seçmelileri yazmıyorum sizce notlarim nasıl?
Edebiyat 91.
Biyor 89.
Mat 86.
Coğrafya 76.
Tarihj 75.
Din 85.
Fizik 93.
Kimya 92.
İng 90.
Almanca 100.
Çalışınca her şey oluyor zaten kopyaya mopyaya gerek yok hepsi boş işler malayani.
Aynen ezberim iyiydi ama işte oumuzdeki maçlara bakacağız.
Sözel dersler ezberle olmaz bugün ezberlersin yarın aklından çıkar tekrar edeceksin araba kullanmak gibi eğer ezbere park yaparsan 1 ay araba kullanmayınca park edemezsin ama öğrenirsen 10 yılda geçse biraz tekrarla pası atarsın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.