9. sınıf tüm dersler soru bankası önerisi

Hawenburg

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Arkadaşlar önereceğiniz kitap tek olup uygun fiyatlı olursa benim için çok iyi olur, aklımda bir tane var, simdiden teşekkürler.
Düşündüğüm: Pazarama

Son düzenleyen: Moderatör:
LGS'den kaç puan aldınız?

Ne alakası var?

Arkadaşlar önereceğiniz kitap tek olup uygun fiyatlı olursa benim için çok iyi olur, aklımda bir tane var, simdiden teşekkürler.
Düşündüğüm: Pazarama

Hocam test kitabı yeni müfredata uygunsa ve video soru çözümleri varsa alın derim eski müfredatın kitaplarını almayın attığınız kitabın büyük ihtimal serileri vardır.

Ne alakası var?

Hocam test kitabı yeni müfredata uygunsa ve video soru çözümleri varsa alın derim eski müfredatın kitaplarını almayın attığınız kitabın büyük ihtimal serileri vardır.
Bence tüm dersler yerine bilgi sarmalın kitaplarından her derse ayrı kitap olarak almanız sizin için daha iyi olur.

LGS'den kaç puan aldınız?

Hocam mesleğe gidiyorum ortalamam düşük bir tane ortalama bir test kitabı almam yeterli ondan ziyade kimya dersim düşük onu da yükseltmek için performans ödevi aldığımda hoca bir tane test kitabı alıp çözmeniz gerekiyor diyor bende tüm dersler alıp iyi kötü öbür dersleride gecmek.

Ne alakası var?

Hocam büyük ihtimalle var cunku video çözüm fln içeren kitapların genelde kapağında karekod içeriyor ve bu kitaptada var.

2024/2025 olmalı kitabın kapağında yeni müfredat diye yazar zaten.

Hocam valla yazmıyor baya baktım içinede baktım orada da yok ama şey yazıyor kapağında MEB'in maarif modeli ne anlama geliyor bilmiyorum.

Daha kitaba dokunmadım bugün aldım konuyu da görünce bir sorayım dedim yeni müfredatta değişen çok şey olmuş diye duydum sizde yardımcı olursanız ona göre yeni mi eski mi olduğunu öğrenip iade edeyim.

Hocam valla yazmıyor baya baktım içinede baktım orada da yok ama şey yazıyor kapağında MEB'in maarif modeli ne anlama geliyor bilmiyorum.

Daha kitaba dokunmadım bugün aldım konuyu da görünce bir sorayım dedim yeni müfredatta değişen çok şey olmuş diye duydum sizde yardımcı olursanız ona göre yeni mi eski mi olduğunu öğrenip iade edeyim.
Maarif modeli yeni müfredattır

Technopat Haberler

Geri
Yukarı