LGS'den kaç puan aldınız?
Arkadaşlar önereceğiniz kitap tek olup uygun fiyatlı olursa benim için çok iyi olur, aklımda bir tane var, simdiden teşekkürler.
Düşündüğüm: Pazarama
Bence tüm dersler yerine bilgi sarmalın kitaplarından her derse ayrı kitap olarak almanız sizin için daha iyi olur.Ne alakası var?
Hocam test kitabı yeni müfredata uygunsa ve video soru çözümleri varsa alın derim eski müfredatın kitaplarını almayın attığınız kitabın büyük ihtimal serileri vardır.
Hocam test kitabı yeni müfredata uygunsa ve video soru çözümleri varsa alın derim eski müfredatın kitaplarını almayın attığınız kitabın büyük ihtimal serileri vardır.
Hocam benim de aynı konudan bir sorum vardı da yeni müfredat olduğunu nasıl anlayabilirim?
LGS'den kaç puan aldınız?
Ne alakası var?
2024/2025 olmalı kitabın kapağında yeni müfredat diye yazar zaten.
Maarif modeli yeni müfredattırHocam valla yazmıyor baya baktım içinede baktım orada da yok ama şey yazıyor kapağında MEB'in maarif modeli ne anlama geliyor bilmiyorum.
Daha kitaba dokunmadım bugün aldım konuyu da görünce bir sorayım dedim yeni müfredatta değişen çok şey olmuş diye duydum sizde yardımcı olursanız ona göre yeni mi eski mi olduğunu öğrenip iade edeyim.
Maarif modeli yeni müfredattır
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.