9. sınıfa geçecekler için tavsiyeler

Herkes senin gibi 9.sınıf, yani diğerleri senden büyük değil. Bu yüzden onlarda senin yaşıtın ve onlarla arkadaş olabilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam çok boş bir şey söylemediniz mi?

Yazılılara asıl, ortaokuldaki gibi kolay olmuyor.

Okullar açılınca 9. sınıfa başlayacağım. Lise ve 9. sınıf için tavsiye(ler) verebilir misiniz?

Bak sana şunu demeliyim okulda video kaydı alma gözün kapalı kınama yersin sınavlar çok da zor değil sadece matematikteki mantık konusu zorlayabilir çünkü tablo ezberleyeceksin Almanca dersi alacaksın eğer okulda Almanca dersi varsa (artikellere iyi çalış ama :D) onun haricinde lise ortamı çok pistir meslek veya fen lisesi fark etmez sigara içme bıçak taşıma kavga zaten her daim olur ve tuvaletleri kullanmamanı tavsiye ederim içerisi resmen tımarhane gibi ve sabunların içine idrarlarını döküyorlar mümkünse öğlen arası dışarıda yap tuvaletini.

Etrafinda sigara icen kokusmus tipler olacaktir %90 ihtimalle.
Ilk donemlerde kendini tutarsin ancak daha sonra akisina birakirsin ve derslere dumanli kafayla girmeye baslarsin.

Boyle bir sey yapmani onermiyorum. Zira seni seven ogretmenlerden kendini sogutursun, bir de sinavlarda batarsin.

Benim zamanimda 1 paket sigara karsiliginda hoca tum sinifa kopya cekmeye izin veriyordu. Guzel zamanlardi, enayinin biri cikip verirdi hep.

Okulun bilisim uzerineyse ozellikle gecirecegin aksiyon dolu dakikalar seni okula bagimli hale getirecektir.
Sistem odasindaki sunucular, guvenlik kameralarini izleyen monitorler, bunlar ile eglenceli dakikalar gecirebilirsin. Denendi, tecrube edildi. :)

Etrafinda sigara icen kokusmus tipler olacaktir %90 ihtimalle.
Ilk donemlerde kendini tutarsin ancak daha sonra akisina birakirsin ve derslere dumanli kafayla girmeye baslarsin.

Boyle bir sey yapmani onermiyorum. Zira seni seven ogretmenlerden kendini sogutursun, bir de sinavlarda batarsin.

Benim zamanimda 1 paket sigara karsiliginda hoca tum sinifa kopya cekmeye izin veriyordu. Guzel zamanlardi, enayinin biri cikip verirdi hep.

Okulun bilisim uzerineyse ozellikle gecirecegin aksiyon dolu dakikalar seni okula bagimli hale getirecektir.
Sistem odasindaki sunucular, guvenlik kameralarini izleyen monitorler, bunlar ile eglenceli dakikalar gecirebilirsin. Denendi, tecrube edildi. :)
Hocam okula gittiğinize emin misiniz? Daha çok hapishaneye benzettim. :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı