9. sınıfa geçerken çalışmalı mıydım?

maydonozdiyarı

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba okul açılırken aklıma bir soru takıldı, ben LGS'den sonra hiçbir 9. sınıf konusuna bakamdım ve bilmiyorum. Acaba bu büyük bir hata mı, siz ne düşünüyorsunuz? (nitelikli bir okuldayım)

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba okul açılırken aklıma bir soru takıldı, ben LGS'den sonra hiçbir 9. sınıf konusuna bakamdım ve bilmiyorum. Acaba bu büyük bir hata mı, siz ne düşünüyorsunuz? (nitelikli bir okuldayım)

Sorun olmaz usta derslere çalışsan yeterli dönem boyunca zaten zor anlarsın derste görmeden lisenin konuları ortaokuldan çok farklı.

Zaman geçti artık. Pişmanlık duymanın bir mantığı yok. Okul açılana kadar vaktini kitap okumakla geçirebilirsin, okul açıldıktan sonra dersine günü gününe çalışırsın.

Bende bu sene nitelikli Anadolu lisesi kazandım. Sadece matematikde mantığa biraz baktım. Önden çalışmak iyi olur gibime geliyor derste de iyice pekişir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı