9.sınıfta 2 haftalık ders telafi edilebilir mi?

Ertuğrulabi

Picopat
Arkadaşlar şansıma ev halkı okul açılırken korona oldu. Bende mecbur 2 hafta boyunca liseye gidemeyeceğim. Sizce 9.sınıfın ilk 2 haftası konu anlatımları izleyerek ya da başka bir şeylerle telafi edilebilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlarından hocaların hangi konuları işlediğini öğrenebilirsen tabii ki telafi edilebilir, neden edilmesin?

@Ertuğrulabi, asıl internetten video izleyerek üstüne kendin katman daha iyi olur. Emin ol, okullarda pek bir şey gösterilmiyor. Okula gidince kendin de anlayacaksın, hangi liseyi kazandın? Ben de bir öğretmenim, okullardaki eğitim kalitesi yetersiz.

@Ertuğrulabi, tamam. Dert ettiğine bile değmez, konuyu dinle. Defterine yaz, üstüne konuyu tekrar et. YouTube'den de soru çözüm videolarını çözmeye çalışırsın, okula gidince de hocam böyle bir şeyler yapmaya çalıştım diye hocana gösterirsin. Hocan da takdir edecektir.

@Ertuğrulabi, rica ederim. Ev halkına da geçmiş olsun, umarım en kısa sürede iyileşirler. 2 kez geçirdim, çok sıkıntılı bir hastalık.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı