Çözüldü 9. sınıfta 21 gün devamsızlıkla sınıfta kalınır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çözüm
Özürsüz 10 günü aştığınız için evet, kalıyorsunuz. Özürsüz 10 gün, toplamda da 30 gün devamsızlık hakkınız var. İkisinden birisi yarım gün aşarsa dahi sınıfta kalırsınız. Toplam devamsızlık da özürlü ve özürsüz devamsızlıkların toplamıdır. Özürsüz devamsızlığınız 10 günü aştığı için kalıyorsunuz, özürsüz devamsızlıklarınızın 5 gününü özürlü devamlıya çevirtmeniz gerekiyor.
Özürsüzleri özürlüye çevirip okula gitmen gerekiyor.

Anladım. Bu hafta devamsızlıklar karneye basılıyor mu?

@Furkan Borak özürsüz devamsızlığın 10 günü aştığı için kalıyorsun, Matematiğin yanı sıra okuduğunu anlamaya da çalışman gerekiyor. Yorumumda tane tane anlattım, yorumumu tekrar okur musunuz?
Bakın şunu anlatmaya çalışıyorum. Google'de araştırdım vs. toplamda 30 günü geçmeyecek fln yazıyordu
 
Artı -1 Eksi
Lise eğitimi zorunlu olmamalı. Zorunlu olursa da böyle oluyor.

(5) (Değ: 28/10/2016-29871 RG) Devamsızlık süresi özürsüz 10 günü, toplamda 30 günü aşan öğrenciler, ders puanları ne olursa olsun başarısız sayılır ve durumları yazılı olarak velilerine bildirilir.

Yönetmelikte bu şekilde belirtili, şunu bir okuyun artık.
 
Ozursuz devamsizliği sildirmezsen notlarin en iyi olsa bile maalesef kalirsin. Sana suanlik onerebileceğim tek yol açiga gecmen olur yoksa kalip bir sene yeniden devam edeceksin.
 
Anladım. Bu hafta devamsızlıklar karneye basılıyor mu?


Bakın şunu anlatmaya çalışıyorum. Google'de araştırdım vs. toplamda 30 günü geçmeyecek fln yazıyordu
Basılır sanırım ama 30 gün devamsız olup silen müdürler var. Şansını dene. Öyle müdürler olan yerde müdür değil başkası karar alıyor genelde çünkü en otoriteri o ama silebilirler.
 
Ben senin için okudum anladım, anlatayım. Kalıyorsun. Özürsüz devamsızlığı özürlüye çevirirsen ve devamsızlık yapmazsan kalmıyorsun.
 
Artı -1 Eksi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı