Çözüldü 9. sınıfta biyoloji ve kimyadan kalınca sınıf geçilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

limon.34

Picopat
Arkadaşlar merhaba, ben sorumlu geçtim. Şimdi bana birazcık bilgi verebilir misiniz? Biyolojici 49, kimyacı 47 ile bıraktı. Sınıfı geçtim mi şu an? Cevaplarsanız sevinirim.

Arkadaşlar merhaba, ben sorumlu geçtim. Şimdi bana birazcık bilgi verebilir misiniz? Biyolojici 49, kimyacı 47 ile bıraktı. Sınıfı geçtim mi şu an? Cevaplarsanız sevinirim.

Geçtin. 3 ders olsa sorumlu geçerdin 4 ders olursa da sınıf tekrarı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam sorumluluk sınavı nasıl oluyor. Bilgi verebilir misiniz, teşekkür ederim cevapladığınız.
İçin.

Yılda 3 defa giriyorsunuz okul başında yıl ortasında okul kapanacağı zaman 12.sınıfa kadar bu sınavlardan geçmeniz lazım 50 alınca geçiyorsunuz 9'un tüm konulunarını kapsayan sınav yapıyorlar. 9'un biyoloji ve kimyası sıkıntı kolay gelsin sana.

Sınavlar okul çıkışında oluyor. Zaten sınavlara girdiğin zaman emin ol bir daha kalmak istemeyeceksin.

Yılda 3 defa giriyorsunuz okul başında yıl ortasında okul kapanacağı zaman 12.sınıfa kadar bu sınavlardan geçmeniz lazım 50 alınca geçiyorsunuz 9'un tüm konulunarını kapsayan sınav yapıyorlar. 9'un biyoloji ve kimyası sıkıntı kolay gelsin sana.

Sağ olun hocam biri 1 puanla biri 3 puanla bıraktı ve sözlüye 50 55 girdiler ilk sınav 71 aldım biyolojiden sözlüye 55 girdi vallahi Allah yardımcım olsun ne diyeyim.

Kırtasiye masrafları için 10 ya da 5 TL istiyorlar bazı okullar direk bu parayı alıp cevapları verip geçiriyor.

Anladım hocam sağ olun cevap verdiğiniz için.

Sınavlar okul çıkışında oluyor. Zaten sınavlara girdiğin zaman emin ol bir daha kalmak istemeyeceksin.

Hocam siz girdiniz mi hiç sınava?

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı