9. Sınıfta bu kadar stres fazla mı?

Tek çocuğum ve eğer daha fazla böyle devam ederler ise babamı çağırmak zorunda kalacağım. Hocalar pek umursayan tipler değil ama umarım bu tarz sorunlar çözülür.

Çağır hocam babanı sen kimseyle uğraşmak zorunda değilsin onlar kim seni rahatsız ediyor he?

Pek takmamaya çalışıyorum ancak yine de etkileniyorum. Ki dediğiniz gibi gerçekten çok boş insanlar. Sadece zengin şımartması.

Çok doğru kendi işim var ama okumadığıma pişmanım ama açıktan devam ediyorum size ne derse desinler siz akıllı olup derslerinize devam edin.

Pek takmamaya çalışıyorum ancak yine de etkileniyorum. Ki dediğiniz gibi gerçekten çok boş insanlar. Sadece zengin şımartması.

Etkilenmeniz demek bu dediklerimin farkına gerçekten varamadığınız anlamına gelir. Bu farkına varmaktan kastım gerçekten boş bir motivasyon değil. Bu durumu Atatürk'e düşman olan kişilerle tartışmaya çalışmanın ne kadar saçma bir şey olduğunu bilmek gibi bir şey.

Yoksa bu zorbalıklar ileride psikolojik sorunlara yol açar ben bana yapılanların her zaman daha fazlasını yaptım ama haklıydım.

Merhaba,

Öncelikle kimse sana sihirli değnekle dokunmayacak ve hiçbir tavsiye senin bir şeyler yapman gerektiği gerçeğini değiştirmeyecek.

Çelik dövüle dövüle şekil alır, altında ezilen çöp olur kısa özet. Lisede zorbalanmanın önüne geçemiyorsan hayatta tam bir çöp olursun, bir şekilde başa çıkacaksın. Ailenle kötü olman da eğer fiziksel/zihinsel şiddet olmadığı sürece normal o yaşlarda uyumlu olman imkansız. Stoacılığa göz at, kişisel gelişim ve felsefeye biraz göz at manevi tarafını güçlendir spora git fiziksel tarafını güçlendir zorbalayanlardan kurtul vs. reçete bu.

Böyle eşcinselce hareketler yapma, delikanlı ol gerekirse 2-3 disiplin cezası alırsın. 40 yaşına gelmiş ofiste milletin ayağını kaydırmaya çalışan adamlardan olursun bu şekilde davranmaya alışırsan. (harekete bir hitap bu kimseye değil)

Son düzenleme:
Hocam zorbalık ilk zamanlara göre baya azaldı gibi çünkü ortama uyum sağladım bende. Malum okul değiştirmiştim. Ailə meselesine gelirsekte onlarin benimle değil birbirleriyle sorunları var. Çok büyük kavgalar ediyorlar. Umarım boşanırlar... Ha bu arada o zorbalık məsələsi havalar ısınıp kısa kollu giymeye başlayınca artacak büyük ihtimalle. Bir türlü kilo alamıyorum haliyle kollarım çok ince ve bununla dalga geçecekler büyük ihtimal...

Bende zaten onları zorbalamaya yani karşılık vermeye başlayınca kesildiler.

Spora git giyi mine falan dikkat et kendine olan ozguvenin de artar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…