9. Sınıfta Çok Çalışılmalı mı?

Eğer iyi bir arkadaşlıkların olmazsa (Kötü alışkanlıklar vs. vs.) hiç olmasın daha iyi. Kendini arkadaşlara muhtaç hissetme ve derslerine odaklan biter gider bir anda merak etme.

Ben de 8.sınıfa kadar çalışmadım hatta bir bakıma 8'de de çalışmadım ama hep yüksek alıyordum ve şu an nitelikli okuldayım.9. sınıfta buna güvendim ve maalesef çuvalladım şu anda 10. sınıftayım ve gayet istikrarlı çalışıyorum sıkıntım yok ama hala geçen senenin pişmanlığı var üzerimde yani çok çalışılmalı veya çalışılmamalı pişman olmayacağın şekilde çalış yeter en azından çalıştım başaramadım dersin.

Bende bu sene 9. sınıfa geçtim fakat bana o kadar zor gelmedi. Sanırım orta okulda saldığım için olabilir. Herkesin dediği gibi 9. sınıf temel sınıf. Çalışman gerek.

Kusura bakmayın da kim nasıl bir kafa yapısına sahip bilemiyorum, kendime göre konuşuyorum burada herkes gibi. Kalma sınırında yakınında bile değildim siz kafanızı yormayın.
Ben de son gün çalıştım hep. Her dönemde ya 84 ile teşekkür ya da 85 ile taktir aldım. 12. sınıfa gidiyorum. Hiçbir şey anlamıyorum. Dershaneye gidersen 12. sınıfta hiçbir sıkıntın kalmaz.
12. sınıf fizik aşırı zor.

Günde 7-8 saat oynuyorum sıkıntı olur mu? Arkadaş ortamından kastınız nedir? Nasıl kişilerle arkadaşlık kurmalıyım, biraz açar mısınız?
her gün 1 saat tekrar yap sorun olmaz bende 8.sınıfım son gün çalışıp yüksek not alanlardanım
Aynıyız.

Günde 7-8 saat oynuyorum sıkıntı olur mu?
Arkadaş ortamından kastınız nedir? Nasıl kişilerle arkadaşlık kurmalıyım, biraz açar mısınız?

Aynıyız.
güzel arkadaşım benim sana önerim günde 1-2 saaten fazla oyun oynama ben arada bir pese girip çıkarım en iyisi o zaten 7-8 çok uzun zaman boşa zaman harcama bence bu arada boy kaç merak ettim ?

Her ders öncesi mutlaka evinde o günün konusunu gözden geçir, hoca soru sorduğunda parmak kaldır 100 sözlü notu garanti. [emoji23] e tabiki okuldan sonra evinde mutlaka ama mutlaka 1 saat 1,5 saat civarı fazla kasmadan ders tekrarı yaparsan çok büyük faydasını görürsün. Hadi benden bu kadar güzel kardeşim. Başarılar dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…