her gün 1 saat tekrar yap sorun olmaz bende 8.sınıfım son gün çalışıp yüksek not alanlardanım
Dostum senin gibi diyen çok olmuş ya her gün tekrar yap diye,ben 11. sınıf meslek lisesine gidiyorum, birkaç derse günlük tekrar yapıyodum ama pek bi artısı olmuyor sanki, kimi derse hiç günlük tekrar yapmadım, sınav yarın misal, bugün geldim 3'te akşama kadar tabi aralıksız tekrar yapmadım, sadece 5 kere okudum defteri 10 dk dinlendim böyle yaptım, sınava girdim 50' nin üstü bir not aldım, yani bana göre günlük tekrar mantıksız geliyor, misal bugün işlediğimiz konuları eve gelince tekrar ettim diyelim, öbür gün de yeni konu işledik, onlarıda aynı gün tekrar ettim, böyle böyle yapıyom misal ama 1 hafta sonra ilk tekrar ettiğim yerler aklımda kalmıyor, yani hiç bilmiyormuş gibi olmuyorda ginede bi çalışmak istiyor.
Bu okuduğun liseye göre değişir. Ancak bir anket açsak yarısından çoğu 9. sınıf der. Zaten böyle bir anket görmüştüm bir yerlerde. Sizin katılmamanız bir şeyi değiştirmiyor yani.
Bencede dostum çok haklısın, katılıyorum yani okuldan okula değişiklik gösterebilir. Misal anadolu lisesindeysen zor olabilir ama meslek lisesindeysen meslek lisesinde alan dersleri daha ağırlıklı oluyor, o derslere ilgin varsa severek dinliyorsan çok rahatlıkla alan derslerini yaparsın ve zor gelmez sana 11. sınıf, misal bana 9. sınıf daha zor geldi, bizim okulun hocalarına sorsan 9. sınıf temel en zor 9 der. Bizim sınıfta 3 ders hariç, bunlarda alan dersleri; Muhasebe, Bilgisayarlı Muhasebe, Maliyet Muhasebesi hariç diğer dersleri ben ve birkaç kişi dinliyoruz kimse dinlemiyor ama sınıfta ortalaması 57 nin altında olan yok, niye bu saydığım 3 dersin ders saati yüksek herkes bu derslerden iyi not aldı, ondan dolayı sıkıntı olmuyor. Sınıfın genel olarak ortalaması 60-65 civarında.