Lerasen
Decapat
187güzel arkadaşım benim sana önerim günde 1-2 saaten fazla oyun oynama ben arada bir pese girip çıkarım en iyisi o zaten 7-8 çok uzun zaman boşa zaman harcama bencebu arada boy kaç merak ettim ?
187güzel arkadaşım benim sana önerim günde 1-2 saaten fazla oyun oynama ben arada bir pese girip çıkarım en iyisi o zaten 7-8 çok uzun zaman boşa zaman harcama bencebu arada boy kaç merak ettim ?
Buna katılmıyorum. En zor sınıf 11. sınıf.9. sınıf lisenin en zor senesidir.
Ben de öyle düşünüyorum.Buna katılmıyorum. En zor sınıf 11. sınıf.
Bu okuduğun liseye göre değişir. Ancak bir anket açsak yarısından çoğu 9. sınıf der. Zaten böyle bir anket görmüştüm bir yerlerde. Sizin katılmamanız bir şeyi değiştirmiyor yani.Buna katılmıyorum. En zor sınıf 11. sınıf.
Kaçıncı sınıfa gidiyorsunuz? 9.sınıfa zor diyen bir kişinin 11.sınıf olması imkansız. Yani daha 11.sınıfı görmemiştir.Bu okuduğun liseye göre değişir. Ancak bir anket açsak yarısından çoğu 9. sınıf der. Zaten böyle bir anket görmüştüm bir yerlerde. Sizin katılmamanız bir şeyi değiştirmiyor yani.![]()
Üniversite mezunuyum.Kaçıncı sınıfa gidiyorsunuz? 9.sınıfa zor diyen bir kişinin 11.sınıf olması imkansız. Yani daha 11.sınıfı görmemiştir.
9.sınıfın 11'den zor gelmesi ilginçÜniversite mezunuyum.![]()
Benim dönemimde en kolay sınıf 11-12 idi. Her sene sistem değişiyor. Şuan ben ortaokulda "SBS"ye girdim desem bir çoğunuz bilmez. Lanet bir eğitim sistemimiz var. Üniversitelerde dahil.9.sınıfın 11'den zor gelmesi ilginç![]()
Günde 7-8 saat oynuyorum sıkıntı olur mu?
Arkadaş ortamından kastınız nedir? Nasıl kişilerle arkadaşlık kurmalıyım, biraz açar mısınız?
Aynıyız.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.