9. sınıfta dersten kalınırsa süreç nasıl işler?

c4yci5tl

Femtopat
Daha fazla  
Şu anda 9. sınıfım, çok büyük ihtimalle matematik dersinden kalacağım ve sorumluluğa girerim büyük ihtimal. Bu sorumluluk sınavından da kalırsam sınıfı geçemiyor muyum? Geçebiliyorsam da bir dahakinde kalınca geçebiliyor muyum? Bu 12'ye kadar oluyor mu? Sorumluluktan da kalsam 12'ye kadar geçebilir miyim sınıfı ve geçebilirsem hep 12'den sonra ne olur? Mezun gibi şeyler 9'da kalsam da 10'da 11'de hep geçebiliyor muyum 12'ye kadar? Sorum bu. (Biraz karışık oldu kusura bakma.)

Şu anda 9. sınıfım, çok büyük ihtimalle matematik dersinden kalacağım ve sorumluluğa girerim büyük ihtimal. Bu sorumluluk sınavından da kalırsam sınıfı geçemiyor muyum? Geçebiliyorsam da bir dahakinde kalınca geçebiliyor muyum? Bu 12'ye kadar oluyor mu? Sorumluluktan da kalsam 12'ye kadar geçebilir miyim sınıfı ve geçebilirsem hep 12'den sonra ne olur? Mezun gibi şeyler 9'da kalsam da 10'da 11'de hep geçebiliyor muyum 12'ye kadar? Sorum bu. (biraz karışık oldu kusura bakma.)

Edebiyattan kalmazsan sorun yok.

Şu anda 9. sınıfım, çok büyük ihtimalle matematik dersinden kalacağım ve sorumluluğa girerim büyük ihtimal. Bu sorumluluk sınavından da kalırsam sınıfı geçemiyor muyum? Geçebiliyorsam da bir dahakinde kalınca geçebiliyor muyum? Bu 12'ye kadar oluyor mu? Sorumluluktan da kalsam 12'ye kadar geçebilir miyim sınıfı ve geçebilirsem hep 12'den sonra ne olur? Mezun gibi şeyler 9'da kalsam da 10'da 11'de hep geçebiliyor muyum 12'ye kadar? Sorum bu. (Biraz karışık oldu kusura bakma.)
3 dersten kalmadığın sürece sınıfı geçersin. Bi sonraki seneye belli tarihlerde sorumluluk sınavları oluyor onlara katılmam gerekiyor. Ama benim size tavsiyem daha sene yeni başladı önünde 3-4 sınav var sıkıca çalışırsan kalmazsın

3 dersten kalmadığın sürece sınıfı geçersin. Bir sonraki seneye belli tarihlerde sorumluluk sınavları oluyor onlara katılmam gerekiyor. Ama benim size tavsiyem daha sene yeni başladı önünde 3-4 sınav var sıkıca çalışırsan kalmazsın.

Temel olmadan hiç yapamıyorum denedim yapmayı ama olmuyor matematik.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı