9. sınıfta edebiyat performans ödevini yapmalı mıyım?

ShadowRuno

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Gigabyte Eagle Rtx 3060 12GB OC / Ryzen 7 5700x 3,40Ghz / 2x GSKILL RipjawsV 16GB DDR4 3200Mhz / WD 1TB GREEN SN350 NVMe Gen3x4 M.2 SSD (Okuma 3200MB / Yazma 2500MB) / B550M DS3H
9. sınıfım okulumda bütün derslerden her dönem 1 performans ödevi zorunlu, edebiyat hocasıda tiyatroya gidip tiyatro da anlatılanları özetleyin dedi ama kanıt olarak tiyatro başlamadan selfie çekin dedi, sizce internetten bakıp yazsam mı? Yoksa gitsem mi? Tiyatrodan nefret ediyorum ama 0'da almak istemiyorum hani biyoloji falan olsa hoca 0 verse yine çok bir şey olmaz ama edebiyat olunca korkuyorum 0 alırsam muhtemelen kalırım. Ne yapmalıyım?

Kanka ben de 9'um aynı ödevi bana da verdiler. Tavsiyem yapman olacak tiyatro zevksiz gibi gözükse de çok sarıyor cidden. Bu ödevden sonra bakış açın değişecektir edebiyat önemli bir ders işine yarar, sana tavisyem bunu kendin için bir deneyimmiş gibi yapman hem özetin daha iyi olur hem de sende güzel etki bırakır istanbuldaysan devlet tiyatro yazarak ucuz biletler bulabilirsin. Atatürk kültür merkezi var taksimde biletleri biraz pahalı ama oranın sahnesi de güzeldir. İyi akşamlar.

Kanka ben de 9'um aynı ödevi bana da verdiler. Tavsiyem yapman olacak tiyatro zevksiz gibi gözükse de çok sarıyor cidden. Bu ödevden sonra bakış açın değişecektir edebiyat önemli bir ders işine yarar, sana tavisyem bunu kendin için bir deneyimmiş gibi yapman hem özetin daha iyi olur hem de sende güzel etki bırakır istanbuldaysan devlet tiyatro yazarak ucuz biletler bulabilirsin. Atatürk kültür merkezi var taksimde biletleri biraz pahalı ama oranın sahnesi de güzeldir. İyi akşamlar.
teşekkür ederim deneyeceğim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı