Sınıfta Kalır Mıyım? - 9. Sınıf

Bu notlarla sınıfta kalman imkansız. Matematiği biraz zorla, günlük-haftalık olarak kendine planlama yap. Fazla kastığında kendini serbest bırak, mevsres'in videolarını izle, Technopat ol. :D Şahsen ben öyle yapıyorum, Matematik dışında tüm derslerim mükemmel denebilecek derecede... Hocayla da aranı iyi tutarsan, diğer hocalardan da bir şeyler koparırsan dönem sonu teşekkür içten bile değil, takdiri zorlarsın ! Düşün bende bir de Arapça var. :D İlk defa görüyorum o dili... Kur'an'da no problem, yarar geçerim. :D

İyi o Zaman çalışalım devam bir de Anadolu Lisesi çok dolaylı soruyorlar. Anlayana kadar aklım çıkıyor soruyu :D

Hangi okula gidiyorsun? Anadolu lisesi isen soracağın soru; bu sene sınıfta kalır mıyım değil, dört sene sonra hangi üniversiteye gideceğim olsun. Gerçi 10.sınıfta sözel seçersin kurtulursun Matematik dersinden.

Sistemin tam oyun oynamalık Oğuz Can, fakat kendine plan yaparak hem oyun oynar, hatta seri oluşturabilir, hem de matematiğini iyileştirebilirsin..

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı