Evet başlıkta da gördüğünüz üzere, açık konuşmak gerekirse ben gerek öğretmenlerim tarafından gerek ailem, çevrem tarafından "gelecek vaat eden / potansiyelli" bir öğrenci olarak görüldüm, küçük yaşlarda psikoloğa giderken gerek psikoloğum tarafından gerek de yapılan testler üzerinden "üstün zekalı" olduğum söylenildi aileme, ilkokulda bilsem sınavını yanlış hatırlamıyorsam 2-3 soru ile kaybetmiştim olayın ciddiyetini pek kavrayamadığım için, ilkokul öğretmenim beni her zaman matematik olimpiyatlarına sokardı vs. hal böyle olunca eğitim hayatım boyunca her zaman başarılı bir çocuk oldum, her ne kadar 8. sınıfım deneme sınavlarında kötü geçse bile yine de 93-94 ortalama ile takdir belgesi alabiliyordum fakat bu sene 9. sınıfım bir Anadolu lisesinde eğitim görüyorum, ilk yazılılarımda:
Biyoloji 63.
Tarih 100 bekliyorum fakat minimum 85'e kadar düşebilir.
Edebiyat 78,5 (yazılı ve konuşmam iyiydi fakat dinleme sınavını hoca okulun 4. haftasında yaptığı için 55 gibi kötü bir not aldım maalesef)
İngilizce 95-100 arası.
Matematik yarın olacak ve net bir şey konuşamıyorum fakat minimum 65-70 alacağımı fakat büyük ihtimalle 75-90 arası bir not alacağımı düşünüyorum.
Fizik 70-80
Coğrafya evet en kötü sınavım en kötü 50 fakat en yüksekse 70 bekliyorum.
Kimya 85.
Diğer seçmeli dersler 80-100 arası bekliyorum.
Evet notlarımıda gördüğünüz üzere ben bu notlar ile takdir alabileceğimi düşünmüyorum, hocalarım ile aram çok iyi derslerde asla konuşmam derse çok da katılmam ama beni hocalar severler, ödevlerimi olabildiğince yaparım fakat sınıf arkadaşlarımın çoğunluğu kopyayla beni geçince açıkçası moralim çok bozuluyor hepsi derste hocalardan azar yiyen, makyaj yapan tipler ve beni 10 puanla bile olsa geçtiklerinde çok moralim bozuluyor, ailem benden artık çok bir şey beklemiyor çünkü 8. sınıf yüzünden artık beni başarısız bir öğrenci olarak görüyorlar anneme teşekkür alırsam ne olur kızar mısın vs. diye soru sorduğumda annem beni üzmemek için neden kızayım o da bir başarı vs. deyip geçiştiriyor fakat beni geçiştirdiğini anlayabiliyorum, üniversite sınavları için OBP'nin önemininde farkındayım ve bu yüzden takdir almayı çok istiyorum birisi hem takdir alıp alamayacağımı hem de ne gibi yol izlemem gerektiğini söyleyebilir mi?