9. sınıfta İngilizce kursuna yazılmak mantıklı mı?

Zerisez

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Geçen arkadaşlarım İngilizce kursuna yazılmış. Beni de davet ettiler. Ben de yazılsam mı yazılmasam mı karar veremedim. İngilizce öğrenmek istiyorum ama zorlanacağımı düşünüyorum. Sizce yazılmalı mıyım? Uzun uzun neden yazılmam gerektiğini söylerseniz memnun olurum. Bu forumdaki yorumları göz önüne alıp yazılıp yazılmayacağımı seçeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Pek önerilmiyor. O tip yerler için ticarethane diyorlar. Mesela iki ayda şu kadar seviyeye çıkarsan orada 4 ayda mesela. Tabii hepsi adına konuşmuyorum. Ben olsam A2 falan yapıp Cambly alırdım herhalde. Tabii çok aşırı bir bilgim yok. Ben de ilgileniyorum da biraz. @333365 hocam daha iyi bilir.

Gittiğiniz kursa da bağlı bir etken. Eğer gittiğiniz kurs bilindik ve düzgün bir iş yapan kurs ise sizi İngilizce'de belirli bir yere kadar getirir. Onun dışında pek bilinmedik bir kurs ise üstteki arkadaşın dediği olur %90 ihtimalle.

O gitmek istediğiniz kursa gidenlerden bir geri dönüt alabilirsiniz. Kurs şart mı diye soracak olursanız bence değil. Türkiye şartlarında verilen her 1 TL'nin önemi vardır ve kolay kazanılmıyor maalesef. Ben küçükken İngilizce'ye çalışır, şehrimdeki turistlik yerlere giderek turistlerle konuşmaya çalışırdım. Size de taviye edebilirim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı