Toplam 4 ders olursa sorumlu geçersin ama 5 ders olursa malesef kalırsın.9.sınıfım ilk dönem bir dersten kaldım, fizikten. Bu dönemde matematikten, fizikten ve kimyadan kalırsam sınıfta kalır mıyım?
Kurulda oylama ile kalmana karar verirlerse kalırsın.9.sınıfım ilk dönem bir dersten kaldım, fizikten. Bu dönemde matematikten, fizikten ve kimyadan kalırsam sınıfta kalır mıyım?
malesef hocam milli eğitim bakanlığı liseler için 3 e çekti 3 den fazla ise şartsız olarak sınıf tekrarına kalıyor ders fark etmeksizinToplam 4 ders olursa sorumlu geçersin ama 5 ders olursa malesef kalırsın.
Maalesef hocam milli eğitim bakanlığı liseler için 3'e çekti 3'ten fazla ise şartsız olarak sınıf tekrarına kalıyor ders fark etmeksizin.
3 dersten kalınca sorun olmuyor sorumlu geçiyorsunuz ancak 4 dersten kalınca sınıf tekrarı oluyor.Eğer kimyadan veya fizikten geçemezsem 3 dersten kalmış olacağım. Yani sınıfı geçebilirim bence. Değil mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.