gleran Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 5.273 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2020 #11 Sınavlarda doğru cevapları bulup yanlışları işaretleyerek 10 20 almanız gerekiyor böyle bir çabanız yoksa sınavlara düzgünce çalışarak rahat geçersiniz sınıfı.
Sınavlarda doğru cevapları bulup yanlışları işaretleyerek 10 20 almanız gerekiyor böyle bir çabanız yoksa sınavlara düzgünce çalışarak rahat geçersiniz sınıfı.
Windows_Efe Picopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 277 Çözümler 1 11 Kasım 2020 #12 Arnadimo dedi: Kalacaksaniz hocalara yalvarin,onlerinde yatin acirlar illaki kalmazsiniz. Genişletmek için tıkla... Tapsın hocaya birde istersen.
Arnadimo dedi: Kalacaksaniz hocalara yalvarin,onlerinde yatin acirlar illaki kalmazsiniz. Genişletmek için tıkla... Tapsın hocaya birde istersen.
T The Batman Decipat Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 959 Çözümler 1 Yer Gotham 11 Kasım 2020 #13 Furkan1461 dedi: 9 Sınıfta kalmak için emek sarf etmeniz gerek Genişletmek için tıkla... Çok komiksin sen. Arkadaşın bir sorunu var. Aşağılıyorsun şu an.
Furkan1461 dedi: 9 Sınıfta kalmak için emek sarf etmeniz gerek Genişletmek için tıkla... Çok komiksin sen. Arkadaşın bir sorunu var. Aşağılıyorsun şu an.
BlckKero Hectopat Katılım 4 Kasım 2019 Mesajlar 53 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2020 #14 Yeterli seviyede .alışırsan sıkıntı olmaz. Sınıfta kalman için dersleri batırman gerek ama tavsiyem düzenli çalış.
Yeterli seviyede .alışırsan sıkıntı olmaz. Sınıfta kalman için dersleri batırman gerek ama tavsiyem düzenli çalış.
yuceXx52 Picopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 660 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2020 #15 Endişeye gerek yok. Sene sonu geçicekmişsin gibi devam et. Dersleri aksatma.
aKuu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 8.092 Makaleler 3 Çözümler 27 11 Kasım 2020 #16 The Batman dedi: Çok komiksin sen. Arkadaşın bir sorunu var. Aşağılıyorsun şu an. Genişletmek için tıkla... Cidden böyle insanlar birde komik sanıyorlar kendilerini ona üzülüyorum.
The Batman dedi: Çok komiksin sen. Arkadaşın bir sorunu var. Aşağılıyorsun şu an. Genişletmek için tıkla... Cidden böyle insanlar birde komik sanıyorlar kendilerini ona üzülüyorum.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 11 Kasım 2020 #17 The Batman dedi: Çok komiksin sen. Arkadaşın bir sorunu var. Aşağılıyorsun şu an. Genişletmek için tıkla... Gayette normaldir yani 9'da kalmak. Ekşi'ye bakarsanız anlarsınız, özellikle uzaktan eğitimde. Çok komik bir üye sanırım, çok güldüm.. (!) Korkmana gerek yok, en kötü sözlüden kurtarırsın. O da olmazsa sorumlu geçersin, sonra halledersin o dersi.
The Batman dedi: Çok komiksin sen. Arkadaşın bir sorunu var. Aşağılıyorsun şu an. Genişletmek için tıkla... Gayette normaldir yani 9'da kalmak. Ekşi'ye bakarsanız anlarsınız, özellikle uzaktan eğitimde. Çok komik bir üye sanırım, çok güldüm.. (!) Korkmana gerek yok, en kötü sözlüden kurtarırsın. O da olmazsa sorumlu geçersin, sonra halledersin o dersi.
Xredstyle Kilopat Katılım 4 Temmuz 2019 Mesajlar 1.416 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Kasım 2020 #18 Blue Beetle dedi: 9. sınıfta kalma korkum var sınıfta kalma var mı? Şu an çok korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Nitelikli lisedeyim benim bile böyle korkularım var.
Blue Beetle dedi: 9. sınıfta kalma korkum var sınıfta kalma var mı? Şu an çok korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Nitelikli lisedeyim benim bile böyle korkularım var.
Arnadimo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 1.232 Çözümler 1 Yer Kro Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2020 #19 Windows_Efe dedi: Tapsın hocaya birde istersen. Genişletmek için tıkla... Ben arkadasa oneri sunuyorum siz ne karisiyorsunuz?
Windows_Efe dedi: Tapsın hocaya birde istersen. Genişletmek için tıkla... Ben arkadasa oneri sunuyorum siz ne karisiyorsunuz?
Windows_Efe Picopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 277 Çözümler 1 11 Kasım 2020 #20 Arnadimo dedi: Ben arkadasa oneri sunuyorum siz ne karisiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Bende öneri sundum tapsın dedim zaten.
Arnadimo dedi: Ben arkadasa oneri sunuyorum siz ne karisiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Bende öneri sundum tapsın dedim zaten.