9. sınıfta kalma korkum var

Bütün canlı derslere girdim ama çok büyük korkularım var. Hocalar da LGS puanımızı önemsiz sayıyorlar moralimizi bozuyor bu. 1 yıl boyunca uğraştığımız şeyin hiçe sayılması.
Çünkü liseye girdikten sonra bir önemi kalmıyor liseyi etkilemiyor o puan sadece gideceğin liseyi belirliyor. Sana bir öneri kendini hocalara kanıtlamak zorunda hissetme ve derslerine çalış sürekli tekrar et.

Hiç korkun olmasın bende de başta öyleydi. Üstelik bu pandemi döneminde işler aslında bir tık daha kolay. Youtube nimetinden faydalanmayı bileceksin. Konuları anlamaya bak ve sürekli test çöz. Kendi bildiklerini notlar şeklinde özetle. Okuldaki konularından biraz daha önden götür çalışmalarını. Hallolur sorun olmaz. Hocalarınla iletişim de kalmayı da unutma.

Uzaktan eğitimden gördüğümüz için olabilir mi hocam? Az bir etrafa bakınırsanız bütün 9'ların(neredeyse)kalma gibi sıkıntıları olduğunu görürsünüz.
9. sinifta dersleri cok fazla dinlemedim. Son sinav gununde Youtube'daki videolari izledim, test cozdum ve ortalamam oldukca iyiydi. Su an icinde oyle yapiyorum ama tek fark son gun calismiyorum artik. Canli dersten bir sey anlamadigim icin Youtube'daki videolari izleyip, test cozuyorum ve boyle konulari rahatlikla anliyorum. Sadece canli dersi dinlemek zorunda degilsiniz.

Ben 9.sınıfta kaldım, geçtim, sonra bir daha 10.sınıfta kaldım. Pişman mıyım? Değilim.
12A81834-D290-4EA2-A0FA-0CC1737D2D1D.jpeg

9.sınıf biraz zor gelebilir şahsen biraz zorlanabilirsin. Ama biraz çalışırsan kolay geldiğini anlayacaksın. Günde en az yarım saat çalışırsan 9.sınıfta kalacağını düşünmüyorum. İyi günler.

9. sinifta dersleri cok fazla dinlemedim. Son sinav gununde YouTube'daki videolari izledim, test cozdum ve ortalamam oldukca iyiydi. Su an icinde oyle yapiyorum ama tek fark son gun calismiyorum artik. Canli dersten bir şey anlamadigim için YouTube'daki videolari izleyip, test cozuyorum ve boyle konulari rahatlikla anliyorum. Sadece canli dersi dinlemek zorunda degilsiniz.

Bende öyle yapıyorum ama genel olarak hocayla aynı sınıfta bulunmam lazım. Yüzyüzede daha iyi anlayabiliyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı