9. sınıfta kız arkadaş yapılmalı mı?

Kaptırmadığın sürece ne yaparsan yap ergenlik döneminde hiç fark etmez. Aynı okuldan olması sıkıntı ama denemekten zarar gelmez herkesin hayat deneyimi farklı.

Aynı okulda olması daha iyi.

Üniversite 4'e geçtim şimdiye kadar hiç kız arkadaşım olmadı eksikliğini de aman aman çekmedim açıkçası. Spor ev üniversite bilgisayar dörtlüsü keyifli dörtlü.

Kızı daha iyi tanı önce, kişiliğini beğenirsen neden olmasın?

Aynı okulda olması daha iyi.

Ayrıldıktan sonra bölüm seçilip aynı sınıfa düşüpte sınıftaki kızlarla arkasından dedikodu yapıp sınıfta konuşamaz hale gelme ihtimali var sonuçta. Abartma deme yaşayan çok kişi gördüm.
Bu en kötü ihtimal bunun dışı aynı sınıfa düşmese bile dedikodusu çıkabilir.

Ya bak keyfine doğrusu yanlışı mı var. İstiyorsan yap istiyorsan yapma, bunun için de fikir almaya gerek yok kalbin beynin ne diyorsa onu yap.
Hocam daha önce hiç kız arkadaşım olmadı. Ve aynı okulda olduğumuz için ileride bir sorun çıkarmı diye fikir almak istedim. Teşşekkür ederim.

Üniversite 4'e geçtim şimdiye kadar hiç kız arkadaşım olmadı eksikliğini de aman aman çekmedim açıkçası. Spor ev üniversite bilgisayar dörtlüsü keyifli dörtlü.
Doğru yorum ama olmaması içinde bir sebep yok eminim kız arkadaşın olması da insanı mutlu eder.

Kalbinden ne geliyorsa onu yap.

2-3 hadsiz ergen kızın ağzına düşmekten mi korkuyosunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…