9. sınıfta kız arkadaş yapılmalı mı?

Kaptırmadığın sürece ne yaparsan yap ergenlik döneminde hiç fark etmez. Aynı okuldan olması sıkıntı ama denemekten zarar gelmez herkesin hayat deneyimi farklı.

Aynı okulda olması daha iyi.

Merhaba, 2 gün önce okuldan dönerken bir kızla tanıştım. (bizim okuldan) kızla bayağı bir sohbet falan ettik, numaralarımızı falan aldık. Kız benden galiba hoşlanıyor, ben de kendi kendime düşündüm ve "neden olmasın?" dedim. Bugün de mesaj atmış yarın sabah beraber gidelim okula falan diye. Kafam çok karıştı, sizce lise 1'de kız arkadaşımın olması doğru bir şey mi?

Üniversite 4'e geçtim şimdiye kadar hiç kız arkadaşım olmadı eksikliğini de aman aman çekmedim açıkçası. Spor ev üniversite bilgisayar dörtlüsü keyifli dörtlü.

Merhaba, 2 gün önce okuldan dönerken bir kızla tanıştım. (Bizim okuldan) Kızla bayağı bir sohbet falan ettik, numaralarımızı falan aldık. Kız benden galiba hoşlanıyor, ben de kendi kendime düşündüm ve "neden olmasın?" dedim. Bugün de mesaj atmış yarın sabah beraber gidelim okula falan diye. Kafam çok karıştı, sizce lise 1'de kız arkadaşımın olması doğru bir şey mi?
Kızı daha iyi tanı önce, kişiliğini beğenirsen neden olmasın?

Aynı okulda olması daha iyi.

Ayrıldıktan sonra bölüm seçilip aynı sınıfa düşüpte sınıftaki kızlarla arkasından dedikodu yapıp sınıfta konuşamaz hale gelme ihtimali var sonuçta. Abartma deme yaşayan çok kişi gördüm.
Bu en kötü ihtimal bunun dışı aynı sınıfa düşmese bile dedikodusu çıkabilir.

Üniversite 4'e geçtim şimdiye kadar hiç kız arkadaşım olmadı eksikliğini de aman aman çekmedim açıkçası. Spor ev üniversite bilgisayar dörtlüsü keyifli dörtlü.
Doğru yorum :D ama olmaması içinde bir sebep yok eminim kız arkadaşın olması da insanı mutlu eder.

Merhaba, 2 gün önce okuldan dönerken bir kızla tanıştım. (Bizim okuldan) Kızla bayağı bir sohbet falan ettik, numaralarımızı falan aldık. Kız benden galiba hoşlanıyor, ben de kendi kendime düşündüm ve "neden olmasın?" dedim. Bugün de mesaj atmış yarın sabah beraber gidelim okula falan diye. Kafam çok karıştı, sizce lise 1'de kız arkadaşımın olması doğru bir şey mi?
Kalbinden ne geliyorsa onu yap.

Ayrıldıktan sonra bölüm seçilip aynı sınıfa düşüpte sınıftaki kızlarla arkasından dedikodu yapıp sınıfta konuşamaz hale gelme ihtimali var sonuçta. Abartma deme yaşayan çok kişi gördüm.
Bu en kötü ihtimal bunun dışı aynı sınıfa düşmese bile dedikodusu çıkabilir.

2-3 hadsiz ergen kızın ağzına düşmekten mi korkuyosunuz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı