9. sınıfta kız arkadaş yapılmalı mı?

Yeterli olgunluğa sahip olmamak. Bazı kişiler için izin vermeyen aile faktörü. Sınava hazırlanılıyorsa dikkat dağıtması vs.
Haklısınız ama ilk defa sevgili olan bir kardeşimiz geleceği için ufak bir deneyim olur (Eğer olurda ayrılırsa 18-19'lu yaşlarında gerçekten bir sevgilisi olduğunda daha az sorun yaşar). Ders/sınav konusuna gelirsek o düzeni kendi oturtması lazım ve kendi kararı, sınavına çok fazla kötü anlamda etki etmeyecek şekilde ilerleyebilirler. Ayrıca 11-12.sınıfa kadar ayrılmadıkları senaryoda zaten samimi oldukları için birbirlerine daha az mesaj atma/konuşma durumu olucak yani ilk sevgililik dönemindeki ilk heyecan, sürekli rahatsız etme/konuşma isteği/mesaj atma isteği gibi şeyler çok olmayacak. Bide bu yönden düşünmek lazım.

Merhaba, 2 gün önce okuldan dönerken bir kızla tanıştım. (Bizim okuldan) Kızla bayağı bir sohbet falan ettik, numaralarımızı falan aldık. Kız benden galiba hoşlanıyor, ben de kendi kendime düşündüm ve "neden olmasın?" dedim. Bugün de mesaj atmış yarın sabah beraber gidelim okula falan diye. Kafam çok karıştı, sizce lise 1'de kız arkadaşımın olması doğru bir şey mi?
Yapabiliyorsan yap tabi. Yapamıyorsan uğraşma ama

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı