Hayatın bitmiş sanayiye bile almazlar bugün kopya çeken yarın ne yapmaz . (!)9. sınıfta coğrafya sınavında kopya çekerken yakalandım. Hukuk okumak istiyorum. Okuyabilir miyim?
Disiplin fln yemedimDisiplin yediyseniz bazı işlerden eksik kalabilirsiniz örneğin asker ya da polis ama hukuk bilmiyorum
maks kınama vermişlerdir o da uyarı gibi ama bir daha yaparsan ve yakalanırsan uzaklaştırma yersin o siciline yazılıyor herhangi bi üni veya iş başvurunda görünüyor ama yıl sonlarında öğretmenler kurulu toplanıp karar veriyor sicilden silinsin mi silinmesin mi diye9. sınıfta coğrafya sınavında kopya çekerken yakalandım. Hukuk okumak istiyorum. Okuyabilir miyim?
istediğin her işi yapabilirsin, tahminimce sadece uyarı vermişlerdir 9. sınıflara bakan müdür yardımcısına gidip sormaks kınama vermişlerdir o da uyarı gibi ama bir daha yaparsan ve yakalanırsan uzaklaştırma yersin o siciline yazılıyor herhangi bi üni veya iş başvurunda görünüyor ama yıl sonlarında öğretmenler kurulu toplanıp karar veriyor sicilden silinsin mi silinmesin mi diye
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.