TM seçen birisi yazılım okuyabilir mi?

İnşallah bir arada hem edebiyatı hem de AYT Fen'i götürebilirim. Yoksa dediğin gibi bölüm değiştirme fikri mantıklı. Ancak iş işten geçmiş olmaz mı?
Olmaz hocam niye olsun. 1 Yıl mezuna bırakmayı mı tercih edersin yoksa 4 yıl razı olmadığın bir bölümü okuyup hayatın boyunca o mesleği mi yapmak.

Merhaba @hero11cf. Eşit Ağırlık sınıfındayken Sayısal için sınava hazırlanan ve mezuna kalarak sonraki sene Sayısal bir bölüm kazanan birini tanıyan biri olarak Sayısal sınıfına geçmek sizin için daha mantıklı görünüyor.

Merhaba @hero11cf. Eşit ağırlık sınıfındayken sayısal için sınava hazırlanan ve mezuna kalarak sonraki sene sayısal bir bölüm kazanan birini tanıyan biri olarak sayısal sınıfına geçmek sizin için daha mantıklı görünüyor.

Evet geçişimi zaten perşembe günü yaptım. Dediğiniz gibi çok mantıklı bir hareket olduğunu düşünüyorum. Zaten o hafta derslere günü gününe çalışmaya başlamıştım. Matematik ile alakalı olan korkumu yendim. Kimyayı artık daha rahat yapabildiğimi düşünüyorum, fizik dersini yapabiliyordum. Benim tek korkum kimya ve biyolojiyi yapamayacak gibi olmamdı. Artık derslerime daha da çalışıp (özellikle de kimya biyoloji) hayalim olan mesleği okuyabilmek istiyorum.

Evet geçişimi zaten perşembe günü yaptım. Dediğiniz gibi çok mantıklı bir hareket olduğunu düşünüyorum. Zaten o hafta derslere günü gününe çalışmaya başlamıştım. Matematik ile alakalı olan korkumu yendim. Kimyayı artık daha rahat yapabildiğimi düşünüyorum, fizik dersini yapabiliyordum. Benim tek korkum kimya ve biyolojiyi yapamayacak gibi olmamdı. Artık derslerime daha da çalışıp (özellikle de kimya biyoloji) hayalim olan mesleği okuyabilmek istiyorum.
Hocam artık ösym kimya ve biyolojiyi hatta direk ayt feni o kadar basitleştirdi ki sadece matematik eleyici oluyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı